Burger King’in DOGE mesajı varlıkta etki yapabilecek mi?

DOGE’nin en büyük sahibi Elon Musk mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin, Fed’in endişeleri arasında altcoinler düştükçe kazançlarına devam ettiriyor. Dogecoin önemli kazançlar elde etmeyi sürdürürlen kripto varlıkları Federal Rezerv’in Çarşamba günkü faiz oranı kararını bekliyor.

Ekonomik göstergeler, son birkaç ayda esas olarak kripto fiyatlarını belirledi. Geçen hafta Cuma günü, ABD PCE enflasyonu fiyatların hızla düşmesine neden olmuştu. Buna ek olarak, enflasyon verileri ve faiz oranı kararları genellikle ağır fiyat hareketlerinin habercisi oldu.

Şimdi ise DOGE topluluğunun en çok merak ettiği bir konu var. Elon Musk, en fazla Dogecoin’e sahip olan kişi mi?

Elon Musk, Şubat 2021’de Twitter aracılığıyla Dogecoin ile ilgili en büyük sorunun birkaç balina arasındaki yoğunlaşması olduğunu söylemişti. Balinaların satmadan uzun süre ellerinde varlık tutmaları gerektiğini belirten Musk’ın da bir balina olduğu düşünülüyor.

Dogecoin’in fiyat hareketleri

Dogecoin son 7 gün içinde %150’nin üzerinde kazanç sağladı. DOGE’nin beğenileri, son zamanlarda en düşük 0,055 dolardan 0,15 dolara yükselen bazı harika koşular gösterdi.

Dogecoin geçtiğimiz gün %17 artışla 0.14$’ın üzerinde işlem gördü. CoinGecko’dan alınan verilere göre, Shiba Inu aynı dönemde %4,7 ve Dogelon Mars yazının yazıldığı sırada %10’un üzerinde yükseldi. Elon Musk’ın Twitter satın alımının tamamlanması, hafta sonu büyük kazançlar elde eden Dogecoin gördü.

DOGE’nin yüzde kaçı Elon Musk’ta?

Musk’ın toplam arzın %28,52’sini elinde tutan en büyük DOGE adresinin arkasında olup olmadığı şüpheli ve henüz tam olarak kanıtlanmadı. Anonim bir zincir içi analist paylaşımlarıyla konuya ışık tutuyor. DOGE’nin en büyük adresini Amerikan ticaret uygulaması olan “Robinhood” olarak adlandırdığını söyledi.

Analist, gizemli adres bir değişim için çok tipik olmayan bir davranış sergilediğini vurguladı. Bunun gerçekten bir Robinhood değişim adresi olup olmadığı sorusunu gündeme getirdi.

Anonim analist, DOGE’nin balina için kaynağını nerede ve ne zaman bulduğuna baktı. Bu bağlamda, en büyük sahibinin DOGE’yi esas olarak 19 Temmuz ile 21 Temmuz arasında satın aldığını ve o sırada 6.4 milyar dolar değerinde toplam 41 milyar DOGE aldığını kaydetti. Balinanın DOGE’si 5 adresten geldi ve şu adres öne çıktı:

  • DH5yaieqoZN36fDVciNyRueRGvGLR3mr7L

10 Şubat 2021’de Elon Musk, oğlu için Dogecoin’i satın aldığını tweetledi. Anonim analist, aynı gün, daha önce bahsedilen “DH5ya” ile başlayan adresin DOGE birikimini sonlandırdığını belirtiyor. 

Bu bir tesadüf olamaz. “DH5ya” adresinde, toplam arzın %28’ine tekabül eden 36.71B DOGE bulunabilir. Bir başka ilginç tesadüf ise, boş adresin Şubat 2021 – 28.061971 DOGE’de üç kez satın aldığı DOGE coin miktarıdır.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin