Yakım işlemlerinin artmasıyla beraber Shiba adresleri rekor kırıyor

Dogecoin sonrasında bu meme coin’de hareketlilik var!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Haftanın başından bu yana piyasada en dikkat çekici ilerlemeyi Bitcoin ile beraber Dogecoin yapmıştı. Özellikle de iki gün önceye baktığımızda meme coin lideri, günlük ve haftalık kazançlarını büyük ölçüde artırdı. 

Dün gece yarısı itibarıyla Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasıyla birlikte, kazançlar ikiye katlandı. Haftalık iyi bir çıkış yakalamasıyla birlikte büyük bir para girişi meme coin’de yaşandı.

Herkes Dogecoin’e kitlenirken onun en büyük rakibi Shiba Inu ise sessiz kalmadı. IntoTheBlock verilerine göre, son 24 saatte büyük işlemlerin %154 artmasıyla Shiba Inu balinaları veya büyük balinalar harekete geçti. Büyük işlem dalgalanmaları, tipik olarak, satın alan veya satan ve genellikle 100.000 dolardan fazla olan balinaların artan etkinliğiyle bağlantılı.

1,3 trilyonluk meme coin hareketi

Bir Twitter kullanıcısı shibaplay_shared, son 14 saat içinde meme coin’de yaşanan devasa bir hareketi saptadı. Bir trilyon SHIB’nin 858 milyar ve 420 milyar meme tokeni iki farklı aşamada taşındığını söyledi. Bu arada, SHIB fiyatı, büyük bir fiyat artışını takip eden bir düşüş gösterdi. 

Anonim balinalar, yukarıda bahsedilen devasa miktardaki SHIB’yi 858.499.454.562 ve 419.188.086.016 Shiba Inu’luk parçalar halinde kaydırdı. Etherscan tarafından sağlanan ayrıntılar, 858.5 milyar transferin Binance borsası tarafından dahili olarak yapıldığını gösteriyor. 420 milyarlık SHIB parçası, bir xSHIB Token adresinden anonim bir cüzdana taşındığı belirtildi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin