Dogecoin, güncelleme ile birlikte gelen yüzde 11’lik artışı sürdürebilecek mi?
Dogecoin, güncelleme ile birlikte gelen yüzde 11’lik artışı sürdürebilecek mi?

Dogecoin’in piyasa değeri yüzde 300’lük yükselişin ardından bu şirketi geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin (DOGE) 0.3 $’a yaklaştı. Şaka kripto para birimi Dogecoin’in (DOGE) piyasa değeri, bu hafta yüzde 300’ün üzerinde yükseldikten sonra kısaca dünyanın en büyük düşük maliyetli havayolu şirketi olan Southwest Airlines’ı geçti.

Dogecoin’de artış sürüyor

Dogecoin, 39 milyar doları aşan piyasa değeri ile Binance borsasında saat 05:35’te tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0.298 dolara ulaştı. “Doge” internet memesinden esinlenen kripto para birimi, CoinMarketCap’teki sekizinci sırayı sıkı sıkıya koruyan Litecoin (LTC) ve Uniswap’tan (UNI) çok daha büyük olmaya devam ediyor. Piyasa değeri, bir yıl önceki Ethereum’dan daha büyük.

Dogecoin’in en son yükseliş hareketi, Tesla CEO’su Elon Musk’tan bir başka tweet ile güçlendirildi.

WallStreetBets Reddit grubu, kripto para birimi tartışmalarının yasağını geçici olarak kaldırıp tekrar hızlı bir şekilde eski haline getirmeden önce Dogecoin’in dirilişine de katkıda bulunmuş olabilir.

DOGE, 2021’de yüzde 5.000’in üzerinde artış yaşadı ve Bitcoin’in aynı zaman dilimindeki görünüşte etkileyici kazançlarını gölgede bıraktı.

Dogecoin

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin