featured

Yatırımcılar merakla Dogecoin’in bir sonraki hareketini bekliyor! Satın almak iç doğru seviyeler neler?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Mayıs ayında Dogecoin, oldukça hızlı bir şekilde 0,122 dolara gerileyerek nisan ayının en düşük seviyelerinin altına düştü. Ayrıca fiyat, şubat ve mart ayının en düşük seviyelerinin de altına geriledi.  Bu yazının yazıldığı sırada Dogecoin 0,085 dolardan işlem görüyordu. Gözde meme coin, daha yüksek zaman dilimi için düşüş gösteriyor.

Bununla birlikte, Bitcoin iki haftalık bir aralığın dışına çıktı. Riskli olsa da, yatırımcılar 0,095 dolar ve 0,11 dolar seviyelerinde bulunan direnç noktalarının test edilmesi konusunda kendilerini hazırlayabilir.

Dogecoin 1 günlük fiyat grafiği analizi

Fibonacci geri çekilme seviyeleri 0,179 dolardan 0,0689 dolara doğru olan düşüşe dayalı olarak çizildi. %23,6 ve %38.2 geri çekilme seviyelerinin, dikkat edilmesi gereken bir sonraki direnç noktaları olduğunu ortaya koydu. Fiyat, nisan ayının başından itibaren bir önceki en düşük seviyesini kıramadığı için piyasa yapısı güçlü bir düşüş yaşadı.

Dogecoin

Dogecoin için 0,077 dolar ile 0,081 dolar alanı da son üç haftadır oldukça önemli.

Teknik göstergeler

12 saatlik grafikteki RSI nötr 50’yi geçti ancak 55 endeksinde geçici olarak reddedildi. Bu seviye nisan ayında direnç noktası olarak görev gördü ve önümüzdeki iki hafta boyunca da direnç olarak görev görebilir. Müthiş Osilatör de momentumun değişebileceğini göstermek için sıfır çizgisinin üzerine çıktı.

Bununla birlikte yukarı doğru hareket gerçekleşirse, bu birkaç gün alabilir. Bir diğer teknik gösterge olan OBV, listelerde bir miktar yukarı tırmanırken fiyat daha düşük dipler yapabilir.

Sonuç olarak

Düşen piyasa yapısı, herhangi bir DOGE alımı yapmanın genel eğilime aykırı olacağı anlamına geliyordu. Bu nedenle, riskten kaçınan yatırımcılar trendle bağlantılı ticaret yapmak isteyebilir. Bu nedenle, DOGE fiyatının 0,095 dolar veya 0,111 dolar seviyelerine düşmesi durumunda satış yapmayı tercih edebilirler.

0,083 dolar ile 0,085 dolar alanında satın almayı tercih edebilirler. Ancak, RSI 55’i geçene ve OBV de yükselmeye devam edene kadar bu oldukça riskli olacaktır.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin