featured

APE, düşen trend çizgisinden çıkmak için denemeler yapmaya devam ediyor! Yükseliş yakın mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında son zamanlarda yatırımcıların gözdesi olan Apecoin (APE), 12 Mayıs’tan bu yana yukarı doğru hareket ediyor. Şimdiye kadar olan süreçte daha yüksek bir düşüş yarattı.

APE, 28 Nisan tarihinde 27,60 dolara ulaştığından beri düşüyor. Başlangıçta, fiyat 14,70 dolarda bulunan yatay alana bir sıçrama yaşadı ve görünüşe göre bunu destek noktası olarak doğruladı. Ancak yukarı yönlü hareket başarısız oldu ve ertesi gün fiyat düştü.

APE grafik

Ayrıca teknik göstergelerden RSI değerinin 50 endeksinin altına düşmesiyle birlikte düşüş desteklendi.  Bu tür RSI hareketleri, düşüş eğilimlerinin işaretleri olarak kabul edilir. Sonuç olarak, trendin yükseliş olarak kabul edilebilmesi için 50’nin üzerinde bir RSI artışı gerekli olacaktır.

Şimdiye kadar, fiyat 11 Mayıs tarihinde 5,17 dolar ile en düşük seviyesine ulaştı. O zamandan beri fiyat biraz da olsa arttı. Şu anda ise 6,70 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Sırada ne var?

Kripto yatırımcısı ve analisti olan @MTI_Trading, bir APE grafiği tweetledi. Yaşanan artışa rağmen fiyatın hâlâ 8 dolarda önemli bir dirençle karşı karşıya olduğunu belirtti.

Altı saatlik grafiğe daha yakından bakıldığında, fiyatın 9 Mayıs’tan bu yana azalan bir direnç çizgisini izlediği görülüyor. Çizgi, 31 Mayıs’ta bunu reddetti.

Ek olarak, APE zaten bir yüksek düşük oluşturmuştur.

Ana direnç alanı 7,70 dolar ile 8,30 dolar seviyeleri arasında. Bu, 0,5 Fib ile 0,618 Fib geri çekilme direnç alanıdır. Ek olarak, daha önce destek görevi gören yatay bir alanla çakışmaktadır. Bu bölgenin artık direnç olarak hareket etmesi bekleniyor.

Dolayısıyla APE direnç çizgisinden çıksa bile, 8,30 dolara kadar güçlü bir direnç noktaları ile karşı karşıya olacaktır.

Altı saatlik RSI, nötr bir okuma olarak kabul edilen 50’de. Bu nedenle, APE token’ın yükseliş yaşayaıp yaşamayacağını belirlemeye yardımcı olamaz.

APE dalga sayısı analizi

Nisan zirvesinden bu yana aşağı yönlü hareket, beş dalgalı bir düşüşü andırıyor. Bu nedenle, devam eden sıçramanın bir A-B-C düzeltici yapısının parçası olması mümkündür.

Eğer öyleyse, fiyat 11 dolara kadar yükselebilir ve A:C dalgalarına 1:1 oranı verir. Yine de bu doğru sayıysa, sonunda başka bir aşağı hareketin izleyeceği anlamına gelir.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin