Dogecoin yatırımcıları dikkat! Son 24 saatte yüzde 20 düşen DOGE fiyatı nereye gidiyor?
Dogecoin yatırımcıları dikkat! Son 24 saatte yüzde 20 düşen DOGE fiyatı nereye gidiyor?

Dogecoin yatırımcıları dikkat! Son 24 saatte yüzde 20 düşen DOGE fiyatı nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin dokuz ayın en düşük seviyelerine kadar geriledi. Tüm kripto piyasası değeri de son 24 saat içinde yaklaşık %12,9 düştü. Kripto para piyasası şu anda büyük bir durgunluk içinde ve küresel kripto piyasası değeri son 24 saat içinde yaklaşık %12,9 düştü. Elde edilen bilgilere göre yazım sırasında toplam piyasa değeri 1.69 trilyon dolar değerindeydi.

Bu piyasa düşüşünün ardından büyük zarar gören kripto paralardan biri de DOGE oldu. Meme coin son 24 saat içinde yaklaşık %20 değer kaybetti ve 0,122 dolardan işlem görmeye başladı.

Dogecoin fiyatı 9 ayın en düşük seviyesine geriledi

Dogecoin, tüm zamanların en yüksek seviyesinin yaklaşık %82,3 altında işlem görüyor. DOGE, Mayıs 2021’de oluşturulan bu rekor seviyenin oldukça gerisinde kaldı. Elde edilen veriler ayrıca Dogecoin’in geçen hafta yaklaşık %30 oranında düştüğünü ve bu düşüş bu hafta daha geniş kripto para piyasasında neler olduğunu yansıttığını ortaya koyuyor.

Bugün Dogecoin, geçen yıl Nisan ortasından bu yana kripto para için en düşük seviye olan 0,12 dolar seviyesinin altına geriledi. Geçen yıl Nisan ayında Dogecoin, Tesla’nın CEO’su Elon Musk tarafından tokenin ilgi görmesi fiyatı çılgın seviyelere taşıdı.

2021’in başlangıcından önce DOGE bir kuruşun altında işlem görüyordu, ancak daha sonra hız kazandı ve 8 Mayıs 2021’de 0,73 dolar seviyesine kadar yükseldi. Bununla birlikte, Çin baskılarıyla birlikte kripto piyasasında çöküş yaşandı ve DOGE düşüş trendine girdi. Birkaç ay sonra fiyat toparlanmaya başlasa da ATH’sinin oldukça altında işlem görüyor.

Geçen yıl Eylül ayından bu yana DOGE, 0,30 doların üzerinde işlem görmedi. Kasım ayında, küresel kripto piyasasının büyük kazanımlardan sonra 3 trilyon dolara ulaştığında bu seviyeyi bile geçemedi.

Dogecoin’in için destek hâlâ geçerli mi?

Bu meme coinin geçtiğimiz aylardaki düşük performansına rağmen, ana savunucusu Elon Musk’ın desteğini henüz kaybetmedi. Ek olarak, Mark Cuban gibi diğer milyarder yatırımcılar meme coine yatırım yaptı. Dogecoin ayrıca bir ödeme aracı olarak onaylandı ve meme tokeni artık Tesla ürünleri için ödemeleri desteklemek için kullanılıyor. Ayrıca AMC Entertainment ve Dallas Mavericks gibi diğer önde gelen markalar tarafından da onaylandı.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin