Bu meme coin balinaların yeni gözdesi oldu! Fiyat yükseliyor
Bu meme coin balinaların yeni gözdesi oldu! Fiyat yükseliyor

Bu meme coin balinaların yeni gözdesi oldu! Fiyat yükseliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin, balinalar tarafından en çok satın alınan kripto para oldu. Meme coinin fiyatı ise %5,30 oranında artış sağladı. DOGE şu anda BSC balinaları arasında en çok satın alınan ilk 10 kripto arasında yer alıyor.

Dogecoin son 24 saat içinde yüzde 7 yükseldi. Kazançlar, daha geniş kripto pazarıyla birlikte geliyor. DOGE, daha geniş kripto para piyasasındaki toparlanmayla aynı zamana denk gelen toparlanma yaşıyor. Bu yükselişle birlikte kayıpların bir kısmı geri alındı.  Dogecoin şu anda yaklaşık 20.4 milyar dolarlık piyasa değeri ile en büyük meme coin.

Dogecoin balinaların favorisi

Yazım sırasında Dogecoin 0,154 dolar civarında işlem görüyor. WhaleStats tarafından yakın zamanda atılan tweete göre balinalar tarafından eski konumunu geri kazandı. WhaleStats’ın tweet’inde şunları söyledi:

“@dogecoin, 1000 en büyük BSC cüzdanı tarafından satın alınan ilk 10 tokene geri döndü”

Dogecoin, geçtiğimiz ay boyunca işlem aktivitesinde bir artış kaydetti. Dogecoin balinaları, Aralık ve Ocak ayları arasında meme coin işlem sayısını da artırdı. Balina adresleri, Robinhood uygulama cüzdanı da dahil olmak üzere 407.4 milyon Dogecoin aktardı.

Diğer meme coinler düşüşte!

Meme coinlerin popülerliği son birkaç aydır önemini kaybetti. Bu azalışla hiçbir meme coin ilk 10 kripto arasında yer almıyor. Dogecoin bir boğa koşusu yapmaya çalışsa da, tüm zamanların en yüksek seviyesinden hâlâ yaklaşık %79 geride işlem görüyor.

Öte yandan Shiba Inu da kayda değer bir düşüş kaydetti. İkinci en büyük kripto para şu anda yaklaşık 15.7 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile en büyük 14. kripto para birimi olarak listede yer alıyor. SHIB, Ekim ayında büyük bir yükseliş rallisi yaptı ve rekor seviyeye ulaştı. Ancak, o zamandan beri kripto para yaklaşık %66,8 düştü. Diğer popüler meme coin Floki Inu (FLOKI/USD) da diğerleri gibi düşüşe geçti. Kısa vadede ise meme coinlerin fiyatının ne yöne gideceği belirsizliğini koruyor.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin