Milyarder Mark Cuban, Dogecoin topluluğunun yanında olmaya devam ediyor
Milyarder Mark Cuban, Dogecoin topluluğunun yanında olmaya devam ediyor

Milyarder Mark Cuban, Dogecoin topluluğunun yanında olmaya devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Milyarder Mark Cuban, Dogecoin topluluğunun yanında olmaya devam ediyor. Milyarder Mark Cuban, Dogecoin üzerinden Twitter’da yayınlanan bir podcast yayınına karşı Dogecoin’i savundu. Cuban, Twitter’da kontrol dışı kripto para birimi spam’inden şikayet ettikten sonra, Mayıs ayında meme kripto para birimi olan Dogecoin’i “pompalamak” için Pysh tarafından eleştiriyle karşı karşıya kaldı.

Buna karşılık, Dallas Mavericks sahibi, meme coinin harcama için iyi olduğunu düşünüyor. Bir kez daha meme coini savundu. Cuban, DOGE’nin enflasyonist dinamiklerinin aslında onu daha iyi bir para haline getirebileceğine inanıyor, bu Tesla CEO’su Elon Musk’ın da aynı fikirde olduğu bir durum.

“Dogecoin Bitcoin’den daha iyi performans gösterdi”

Dogecoin kurucu ortağı Billy Markus, sosyal medyada sözlerini yanlış yorumlamasının can sıkıcı olduğunu iddia ederek Cuban’ın savundu.

En büyük meme coin Mayıs ayında kaydedilen tüm zamanların en yüksek seviyesinden %80,24 oranında gerisinde kalıyor. Ancak Cuban, Dogecoin‘in geçtiğimiz yıl Bitcoin’den çok daha iyi performans gösterdiğine dikkat çekiyor.

Cuban uzun zamandır meme coin savunuculuğu yapıyor. Son olarak, Cuban ve Pysh Ekim ayında Twitter Spaces’ta hararetli bir canlı sesli görüşme sırasında karşı karşıya geldi. “Shark Tank” yıldızı, Bitcoin maksimalistlerinden gelen tepkilere rağmen meme coin hakkında konuşmaya devam edeceğini söyledi. Cuban, meme coin topluluğunun bir parçası olmanın “eğlenceli” olduğunu her fırsatta ifade ediyor.

Bitcoin enflasyon riskinden korunma aracı değil

Cuban, geçen yılki kripto para yolculuğu sırasında Bitcoin’e ısınmış olsa da, kripto parayı hâlâ bir enflasyon koruması olarak görmüyor. En son tweetinde Bitcoin’in “asla” olmayacağını söylüyor.

“Enflasyondan korunma” teriminin hem Bitcoin hem de altın destekçileri tarafından bir pazarlama sloganı olarak kullanıldığına inanıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin