Dogecoin kritik seviyede mücadeleyi sürdürüyor! Fiyatı ne bekliyor?
Dogecoin kritik seviyede mücadeleyi sürdürüyor! Fiyatı ne bekliyor?

Dogecoin kritik seviyede mücadeleyi sürdürüyor! Fiyatı ne bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin, Şubat ayı başlarında 0,17 doların üzerine başarısız bir yerleşme girişiminin ardından 0,14 dolar seviyesine düştüğü için piyasa değerine göre ilk 10 kripto para biriminden kısa süre önce çıktı. Shiba Inu’daki son ralli, meme coinlerin ilgisini bir miktar arttırdı. Ancak, bu ralli devam etmedi. Shiba Inu şimdiden 0.000035 dolardan 0.000027 dolara düştü.

Dogecoin için ise durum daha sakindi. Meme coin katalizörlerin yokluğunda son iki hafta içinde düştü. Genel olarak, DOGE Mayıs 2021’den bu yana düşüş yaşıyor, bu nedenle meme coin’in mevcut eğilimi değiştirmek için umutsuzca yukarı yönlü katalizörlere ihtiyacı var.

Dogecoin‘in hareketinin, Kasım 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşan toplam kripto piyasa değerindeki değişiklikle ilişkili olmadığı, bu da yükseliş için yeterli nedenin olmamasıyla DOGE geri çekilmeye başladı.

Dogecoin olumsuz yönde güçlü kalıyor

DOGE için haftalık grafiğe bir göz atalım. Meme tokeni, aşağı yönlü bir kanalda aşağı doğru hareket etmeye devam ediyor ve bu olumsuz kanalın üst ucunun üzerine yerleşmeye yönelik son girişimler başarılı olmadı.

DOGE boğaları için temel görev, meme coini bu olumsuz kanaldan çıkarmak ve 0,1850 dolar civarında bulunan haftalık grafikte 50 EMA testine sokmak. Bu seviyenin üzerinde bir hareket, meme coini tekrar yukarı yöne itebilir.

Bununla birlikte, en az direnç yolunun aşağı yönlü olduğuna dikkat edilmelidir, bu nedenle Dogecoin, 0.14 doların altına yerleşmesi ve 0,1350 dolarlık destek seviyesinin altına düşmesi durumunda mevcut aşağı yönlü hareketine devam etmek için iyi bir şansa sahip. Kripto piyasasının geri çekilmesinin devam etmesi Dogecoin üzerinde önemli bir baskı oluşturabileceğinden, yatırımcıların genel kripto piyasası gelişmelerini de izlemeleri gerekecek.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin