dogecoin

Dogecoin boğalarının gücü tükendi mi? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı meme coin’lerden olan Dogecoin, düşüşe işaret ediyor.  DOGE, son dipten bu yana %16 oranında bir artış gördü. Daha fazla yükseliş için ret noktası 0,14 dolar seviyesi olarak görülüyor.

Son 24 saatte Dogecoin fiyat hareketi

Dogecoin fiyat analizi, geçen haftadan bu yana %16 oranında bir artışın ardından şu anda 0,14 dolar seviyesinden reddedildiği için bugün düşüş gösteriyor. DOGE, en son 0,1165 dolar olduğundan beri %16 oranında değer kazanmıştı. Piyasa, düşüş yaşamaya başlamadan önce meme coin bugün, 0,136 dolara kadar yükseldi.

Ana direnç noktası, 100 günlük SMA’nın ve 200 günlük SMA’nın bulunduğu 0,14 dolar ile 0,142 dolar arasında bulunuyor. Bu alanın üzerinde bir kırılma, şu anda izlemekte olduğumuz düşüş eğilimini geçersiz kılacaktır.

Aşağı yönde, destek noktası önemli bir Fibonacci geri çekilme seviyesi olan 0,1128 dolar seviyesinde bulunuyor. Bu seviyenin altında bir kırılma, piyasanın gerçekten de yakın vadede düşüşe geçtiğini teyit edecektir.

DOGE 4 saatlik grafik analizi

4 saatlik grafikteki Bollinger Bantları, piyasanın aşırı alım bölgesinde olduğunu ve aşağı yönlü bir geri çekilmenin muhtemel olduğunu gösteriyor. Piyasa aynı zamanda üst Bollinger Bandının üzerinde işlem görüyor. Bu da bir düşüş düzeltmesi olduğunun başka bir işareti.

Dogecoin grafik

Teknik göstergelerden MACD, şu anda yükseliş bölgesinde işlem görüyor. Ancak düşüş bölgesine geçmek üzere gibi görünüyor. Bu da kısa vadeli düşüş düzeltmesi fikrini daha da destekliyor.

Sonuç olarak

Sonuç olarak, Dogecoin fiyat analizi bugün piyasanın kilit direnç seviyelerinde reddedilmeyle karşı karşıya kalması ve göstergelerin aşağı yönlü bir geri çekilmenin muhtemel olduğuna işaret etmesi nedeniyle düşüş gösteriyor. Dikkat edilmesi gereken bir sonraki destek noktası 0,1128 dolar seviyesinde bulunuyor.

 

0,1128 doların altında yaşanacak bir kırılma, piyasanın gerçekten de yakın vadede düşüşe geçtiğini teyit edecektir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin