Dikkat: Dogecoin fiyatı ciddi bir düşüş riskiyle karşı karşıya!
Dikkat: Dogecoin fiyatı ciddi bir düşüş riskiyle karşı karşıya!

Dikkat: Dogecoin fiyatı ciddi bir düşüş riskiyle karşı karşıya!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin (DOGE) fiyat hareketi, güne iki olumsuz haberle başladı. Bunlar, Kremlin’in, görüşmelerin piyasaların önde olduğu kadar olumlu olmadığını söyleyerek çıkması ve Hindistan Merkez Bankası’nın (RBI) kripto para birimlerinin benimsenmesine kesin bir şekilde karşı çıkmasıydı. RBI, kripto para birimlerini, para otoritesini ve hükümetin ekonomiyi kontrol etme yeteneğini mahvedecek bir araç olarak tanımladı. Bu durum, dün boğaların geldiğini gören ancak bugün yine negatif baskılarla kalan kripto para birimleri için önemli bir gerilemeye yol açtı.

Dogecoin fiyat hareketi kısa sürdü

Dogecoin fiyat hareketi şu anda iyi bir noktada değil, birbiriyle ilgisi olmayan iki ayrı yorum, boğaların gelecek hafta 0,1357 doları hedefleme planını ortadan kaldırdı. Bunun yerine, DOGE fiyat hareketi açılış fiyatına geri döndü ve boğaların durumu yeniden değerlendirmesiyle geri adım attı. Geçen haftaya benzer bir senaryoda, Dogecoin fiyat hareketinin tekrar aşağı yönlü düşüşe geçmesini bekleniyor.

DOGE fiyat hareketi, yeşil yükselen trend çizgisi ve bu aracı üst çizginin boğaların üstlenemeyeceği kadar büyük olduğunu kanıtlayarak, 0,1197 dolardan kesin bir ret aldı. Bunun yerine, fiyat hareketi giriş seviyesine geri döndü ve sanki her an aşağı yönde düşmeye hazırmış gibi görünüyor. Olası bir aşağı yönlü hedef 0,1137 dolar ve sonuncusu üçlü dip yaparak 0,1100 dolar olarak belirlendi. Ancak daha fazla aşağı yönde daha da kırılma riski de var.

DOGE/USD daily chart

ABD seansı devraldığında, yatırımcılar bu çok kısa vadeli haberlerin ötesine geçerek, devam etmeden önce onları kısmi aralar olarak görebilirler. Bu, 0,1197 dolar üzerinden yukarı yönlü bir darbeye yol açabilecek satın almada bir artış anlamına gelir. Bu, fiyatı gün içinde 0,1242 dolara açacak ve muhtemelen 0,1357 dolar için tekrar izlenecek.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin