DOGE için yükseliş umutları canlı! Geleceği ve takip edilecek seviyeler
DOGE için yükseliş umutları canlı! Geleceği ve takip edilecek seviyeler

DOGE için yükseliş umutları canlı! Geleceği ve takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin (DOGE), ayılar 22 Ocak’ta 0,1456 doları destekten dirence çevirene kadar dokuz ay boyunca 0,3261 ile 0,1456 dolar arasında dalgalandı. Bu düşüş aşaması, yörüngesini aşağı kanalda (beyaz) sürdürdü. Şimdi, fiyatın uzun vadeli desteğine yaklaşması ve düşen bir tersine dönüş paterni oluşturmasıyla DOGE, 0,12 dolar bölgesine doğru bir toparlanma görebilir. Yazım sırasında, DOGE 0,1122 dolardan işlem görüyor.

DOGE günlük grafik

Ekim ayının en yüksek seviyesinden bu yana, 24 Şubat’ta on ayın en düşük seviyesine doğru gerileyerek %69’un üzerinde düşüş yaşadı. Bu aşamada, 50-EMA (camgöbeği) güçlü bir satış noktasıydı ve çoğu yükseliş toparlanma girişiminden kaçınan noktaydı.

Düşüş, meme coin’in, boğaların on aydan fazla bir süredir savunduğu 0,1213 dolarlık kritik değeri kaybetmesine neden oldu. En son düşüş, altcoin, o zamanki arz bölgesinden 0,135 dolar seviyesinde tersine döndükten sonra düşen bir kama gördü. Ayrıca, fiyat 0,11 dolara yani 11 aylık desteğe doğru geriledi.

Şu andan itibaren, 20 EMA (kırmızı) ve 50 EMA arasındaki mesafe biraz fazla gerilmiş olsa da, DOGE büyük olasılıkla acil desteğinden bir canlanma bekleyecek. Boğalar azalırsa, 0,11 dolar işaretinin altına herhangi bir düşüş büyük bir düşüşe neden olabilir.

Teknik göstergeler

Son üç hafta içinde RSI, 34 puanlık tabanını sağlam tutuyor. Ayrıca, son iki gün içinde, alıcıların desteği sağlam tutma niyetlerini yeniden teyit eden hafif bir yükseliş eğilimi gördü. Şimdi, bu seviyeden toparlanma önümüzdeki günlerde muhtemel olabilir.

Ayrıca, CMF diplerinde bir yükseliş eğilimine tanık olduğu için fiyatta bir yükseliş farklılığı gördü. Bununla birlikte, DMI çizgileri arasındaki mesafe, güçlü bir düşüş eğilimi gösteriyor. Ama onun ADX’i hâlâ altcoin için güçlü bir yön eğilimi ortaya koyamadı.

DOGE için takip edilecek yön

DOGE, günlük grafiğinde CMF ile yukarı yönlü bir ayrışma ve bir geri dönüş modeli gördü. Ayrıca, 20/50 EMA’larındaki aşırı gergin durumla birlikte, önümüzdeki günlerde bir yükseliş canlanması muhtemel görünüyordu. Bununla birlikte, meme coin, lider kripto para ile 30 günlük %62’lik bir korelasyonu paylaşıyor. Bu nedenle, Bitcoin’in hareketini takip etmek bu teknik faktörleri tamamlamak için hayati önem taşır.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin