Dogecoin, güncelleme ile birlikte gelen yüzde 11’lik artışı sürdürebilecek mi?
Dogecoin, güncelleme ile birlikte gelen yüzde 11’lik artışı sürdürebilecek mi?

Dogecoin Fiyat Tahmini: DOGE başka bir parabolik ralli için hazırlanıyor olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler kripto para Dogecoin yükselişte ve bu da DOGE fiyatını daha yukarılara taşıyacak bir ivmenin tetiklenebileceğini düşündürüyor.

Robinhood CEO’su, Dogecoin hayranlarına destek sinyali veriyor

Robinhood CEO’su Vladimir Tenev, 19 Mart’ta Dogecoin ve topluluğu hakkında konuştu:

Dogecoin topluluğu, görmek gerçekten harika olan ve eğlenceli bir topluluk olan Robinhood’ı gerçekten kucakladı.

Bu sohbetin ardından CEO, DOGE hayranlarına tweet atan Amerikan atıştırmalık markası Slim Jim’e katılırken şu cümleleri yazdı

https://twitter.com/vladtenev/status/1373090323916681216

Diğer kripto para birimlerinin aksine Dogecoin fiyatı esas olarak sosyal sohbetten etkileniyor. Dolayısıyla, bu olumlu yorumlar nedeniyle çoğunluk DOGE alımına başlarsa, şüphesiz şaka parasının fiyatını yeni zirvelere taşıyabilir.

Dogecoin fiyatı yükselişe mi  hazırlanıyor?

Dogecoin fiyatı, 1 Şubat’tan itibaren üç hafta içinde neredeyse % 52 geri çekildi. O zamandan beri, piyasa değeri % 54 arttığı için kripto paraya ilgi de artamaya başladı.

Buna ek olarak, Dogecoin beklentileri, yatırımcılar altcoini 0,087 dolarlık arz engelini aşarak tüm zamanların en yüksek seviyesini oluşturmak için zorlarsa yükselişe dönüşebilir. Bu durumda, FOMO, altcoini daha da yükseltmede çok önemli bir rol oynayabilir.

Tarih tekerrür ederse, Dogecoin fiyatı % 1000 artarak % 161,8 Fibonacci uzatma seviyesine 0,96 $ ‘a ulaşabilir.

Bununla birlikte, yatırımcılar sırasıyla % 127.2 ve % 141.4 Fibonacci uzatma seviyeleri, 0,252 ve 0,438 dolardan alabilirler.

DOGE/USDT 1-week chart

Santiment’in Sosyal Hacim grafiği, Dogecoin’in çöküşünü tahmin etme konusunda bazı çalışmalar sundu. Dogecoin fiyatı ile bu metrik arasında büyük bir düşüş farklılığı, DOGE’nin piyasa değerinde muazzam bir düşüşe yol açtı.

Bu nedenle, bu sefer sosyal sohbetteki bir artış, yatırımcılar için meme parasını 1 dolara yaklaştırabilecek bir satın alma sinyali olarak hizmet edebilir. Ayrıca, karşı duyarlılık açısından bakıldığında, düşük sosyal hacimler nedeniyle Dogecoin’de yükselişe geçme zamanı olabilir.

Dogecoin Social Volume chart

Yükseliş görünümüne bakılmaksızın, yatırımcıların göçü Dogecoin için iyimser bakış açısını ciddi şekilde bozabilir. DOGE fiyatı % 78.6 Fibonacci geri çekilme seviyesi 0.038 $ ‘dan kırılırsa, o zaman bir düşüş senaryosuyla karşılaşabiliriz.

Bu durumda,% 61,8 Fibonacci geri çekilme seviyesine denk gelen 0,012 $ ‘a % 50 geri çekilme olası görünüyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin