Dogecoin fiyat analizi: Popüler meme coin fiyatı geri mi dönüyor?
Dogecoin fiyat analizi: Popüler meme coin fiyatı geri mi dönüyor?

Dogecoin fiyat analizi: Popüler meme coin fiyatı geri mi dönüyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin fiyat analizi bugün yükseliş gösteriyor, çünkü 0,068 dolar seviyesindeki destek birkaç günlük düşüşü durdurduğu için istikrarlı bir konsolidasyon gördü. Bu nedenle, DOGE yükselmeye ve bu haftanın ikinci bölümünde görülen kayıpların bir kısmını geri kazanmaya hazır.

Dogecoin price analysis: DOGE slowly continues consolidation above $0.068, reversal next week? 1

Piyasa son 24 saatte yeşilde işlem gördü. Lider kripto para Bitcoin %0,81 kazanırken, Ethereum sadece %0,1 kazandı. Piyasanın geri kalanı, daha fazla yukarı yönlü geri kazanıldığı için daha da iyi performans gösterdi.

Son 24 saatte Dogecoin fiyat hareketi

DOGE, 0,06785 ila 0,07021 dolar aralığında işlem gördü ve son 24 saatte hafif oynaklık olduğunu gösteriyor. Ticaret hacmi %14,35 azalarak toplam 477.7 milyon dolar olurken, toplam piyasa değeri 9.2 milyar dolar civarında işlem görüyor ve kripto para genel olarak 10. sırada yer alıyor.

DOGE 4 saatlik grafik: DOGE yükselmeye mi hazırlanıyor?

4 saatlik grafikte, Dogecoin fiyat hareketinin hâlâ yatay hareket ettiğini görebiliyoruz, bu da toparlanmak için güçlü bir temelin oluştuğunu gösteriyor.

Dogecoin price analysis: DOGE continues consolidation above $0.068, reversal next week?

Dogecoin fiyat hareketi, Ağustos ayının çoğuna giderek daha aktif satın alma baskısı hakim olduğu için, bu hafta başında 0,09 doların hemen altına yerleşti. Bununla birlikte, Çarşamba günü yükselişte başarısızlık görüldü ve DOGE’nin geri çekilmeye başlamasına neden oldu.

İlk destek 0,08 dolarda görüldü ve kısa bir süre sonra daha fazla düşüş yaşandı. Bu sefer DOGE, 0,068 dolarda destek bulunana kadar %16’nın üzerinde hızla düştü. Düşüşün ardından hemen toparlanamadığı için konsolidasyon başladı.

Son 24 saat içinde Dogecoin fiyatı, geri dönüş için net bir temel oluşturdu ve muhtemelen önümüzdeki hafta daha da yukarı yönlü hareket edecek. İlk hedef muhtemelen 0,075 dolarlık önceki destek, daha sonra muhtemelen çok daha fazla yukarı yönlü hareket başlayacak.

Dogecoin fiyat analizi: Sonuç

Dogecoin fiyat analizi, birkaç günlük konsolidasyondan sonra 0,068 doların üzerine yeni bir güçlü düşüş gördüğümüz için bugün yükseliş gösteriyor. Bu nedenle, DOGE yükselmeye hazır ve direnç olarak önceki 0,075 dolarlık desteği yeniden test etmeye çalışıyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin