Popüler meme coin yeniden balinaların radarında!
Popüler meme coin yeniden balinaların radarında!

Popüler meme coin yeniden balinaların radarında!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son saatlerde birkaç meme coin SHIB işlemi gerçekleştir. Bu durum ise yanma oranında artış yaşanmasına neden oldu. Shiba Inu balinaları ise tekrar yöneldi.  Shibburn Twitter hesabına göre, geçtiğimiz hafta ölü cüzdanlara yarım milyardan fazla SHIB gönderildi.  Bu, Ağustos ayının başından bu yana yakılan yüz milyonlarca SHIB’ye eklendi.

Geçen hafta, 106 işlemde 582.646.458 SHIB tokeni yakıldı. Son saatlerde, SHIB’nin yakıldığı ve yanma oranında bir artışa neden olan birkaç işlem gerçekleşti. Yayınlandığı tarihte, Shibburn web sitesine göre, SHIB yanma oranı %272,56 artarken, son 24 saat içinde 86.410.488 SHIB yakıldı.

Son bir saat içinde, bilinmeyen bir adres, tek bir işlemde yakılmak üzere 60.775.594 meme coin’i gönderdi.

Shiba Inu balinaların radarına geri döndü

Balina izleme hizmeti WhaleStats, SHIB’nin son 24 saat içinde en büyük 500 ETH balinası arasında satın alınan ilk 10 token arasına geri döndüğünü bildirdi. Balinalar, Shiba Inu’nun fiyatında önemli bir düşüşe yol açan son kâr alımından sonra bir kez daha birikime devam etti. Büyük yatırımcılar tarafından terk edilen SHIB’yi topladıkları görüldü.

Balina izleme platformu ilk 100 Shiba Inu sahibine ilişkin analizi, bu adres kategorisinin ortalama SHIB bakiyesinin %0,0065’inde hafif bir düşüşü yansıttı. Balinaların işlem hacimleri ve ortalama SHIB değeri de son 24 saatte sırasıyla %97,38 ve %1,8 azaldı.

CoinMarketCap’e göre, Shiba Inu yayınlandığı tarihte son 24 saatte marjinal bir düşüşle 0,0000132 dolardan işlem görüyor. Cuma günkü büyük satıştan sonra kripto para birimleri bir toparlanma girişiminde bulunduğundan piyasada hala hafif bir satış baskısı bulunuyor. WhaleStats verilerine göre, en büyük 5.000 ETH balinası 159.673,102 dolar değerinde meme coin tutuyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin