Dogecoin fiyat analizi: DOGE fiyatını önümüzdeki 24 saat boyunca neler bekliyor?
Dogecoin fiyat analizi: DOGE fiyatını önümüzdeki 24 saat boyunca neler bekliyor?

Dogecoin fiyat analizi: DOGE fiyatını önümüzdeki 24 saat boyunca neler bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin fiyat analizi, piyasanın ek fiyat kazanımları için önemli bir potansiyele sahip bir yükseliş eğilimine girdiğini gösteriyor. DOGE 16 Mart 2022’deki maliyeti 0,1711 dolarda yer alıyordu. Meme coin için en güçlü direnç şu anda 0,1352 dolarda yer alıyor. Ancak piyasa hissi yükselişini sürdürürse, bu fiyat noktasının yakın gelecekte kırılabilir. Piyasa tersine dönerse 0,1104 dolarlık destek seviyesi de devreye girebilir. Genel olarak, Dogecoin mevcut iklimde umut verici bir yatırım fırsatı olabilir.

Dogecoin 4 saatlik fiyat analizi: Son güncellemeler

Meme coin’in 4 saatlik grafikte azalan bir kanal oluşturduğunu görebiliriz. Fiyat son zamanlarda yükseliş işareti olan bu kanaldan çıktı. RSI şu anda 61 seviyesinde ve varlıkları aşırı değerleme bölgesine yerleştiriyor. Ayrıca, RSI yükseliş eğiliminde görünüyor ve bu da piyasanın giderek daha oynak hale geldiğini ortaya koyuyor.

Meme coin fiyat analizine göre, direnç ve destek bantlarının zıt yönlerde hareket etmesiyle piyasa oynaklığında hafif bir artış eğilimi gösteriyor. Sonuç olarak, bir memenin adını taşıyan kripto para birimi değişken olmaya devam edecek gibi duruyor. Bollinger bandının üst sınırı, DOGE’nin fiyatının sıçrama yapması beklenen 0,1352 dolarda yer alırken alt limit 0,1104 dolarda yer alıyor. Bu göstergeler fiyatın düşmesi durumunda destek görevi görmesi bekleniyor.

Dogecoin price analysis: DOGE spikes at $0.1171 2

DOGE için günlük oynaklık şu anda diğer kriptolara kıyasla nispeten yüksek olan %2,45’te. Kripto para ATR de 0,0254’te oldukça yüksek. Bu, DOGE’nin yakın gelecekte bazı vahşi dalgalanmalar yaşamasının muhtemel olduğunu gösteriyor.

Dogecoin fiyat analizi sonuç

Özetlemek gerekirse, Dogecoin fiyat analizi, piyasanın zamanla daha oynak hale geldiğini gösteriyor. Kripto paranın yakın gelecekte fiyat kazanımları için iyi bir potansiyeli var. Bununla birlikte, yatırımcılar temkinli olmalı ve fiyatta bir geri çekilme gösterebilecekleri için RSI ve MACD’ye dikkat etmesi gerekiyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin