Dogecoin fiyat analizi (DOGE)

Dogecoin fiyat analizi: DOGE 0.18 dolarda konsolide oluyor, beklenen yükseliş geliyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Mevcut konsolidasyonun daha yüksek bir kırılma ile çözülmesini beklediğimizden, Dogecoin fiyat analizi bugün yükseliş gösteriyor. Muhtemelen DOGE/USD fiyatı, 0.195 dolara hareket edecek ve geçen haftanın sonunda yaşanan keskin düşüşü toparlayarak yukarıya doğru tırmanacak.

Dogecoin Price Analysis: DOGE slowly consolidates at $0.18, prepares to spike higher? 1

Piyasa genel olarak son 24 saat içinde net bir yön olmadan işlem gördü. Pazar lideri Bitcoin yüzde 1.17, Ethereum ise yüzde 1.95 kazandı. Bu arada, Dogecoin neredeyse yüzde 3’lük hafif bir düşüş gördü.

DOGE/USD fiyatı 0.1726 ile 0.1822 dolar aralığında işlem gördü, bu durum son 24 saatte hafif bir oynaklık olduğunu gösteriyor. Ticaret hacmi yüzde 17.36 azalarak toplam 1.05 milyar dolar olurken, toplam piyasa değeri 23.74 milyar dolar oldu. Şaka tabanlı kripto para genel listede 11. sırada yer aldı.

4 saatlik fiyat grafiği: Boğalar yükselişe hazırlanıyor

4 saatlik grafikte, boğalar muhtemelen başka bir yükselişe hazırlanırken Dogecoin fiyatının yavaş yavaş konsolide olduğunu görebiliriz.

Dogecoin fiyat analizi: 4 saatlik grafik

Dogecoin fiyat analizi, Ekim ayının sonundaki son büyük yükselişinin (0,23 dolar) ardından geçtiğimiz haftalarda düşüş eğilimi gösteren bir piyasa yapısının içinde kaldı. Piyasa geçen Cuma günü 0.13 dolara yükselirken, DOGE/USD fiyatı son yükselişinden yaklaşık yüzde 60 değer kaybetti.

Bu noktada, ayılar artık daha fazla satışı sürdüremeyeceği için DOGE fiyatı 0.18 dolara toparlandı. Pazartesi günü 0.16 dolar civarında, daha yüksek bir düşük seviye tespit edildi ve önceki yerel dirence dönerek 0.18 dolar oldu. Son 24 saat içinde Dogecoin fiyat hareketi dirence saygı duymaya devam etti. Bununla birlikte, genel piyasa yapısı göz önüne alındığında, önceki 0.195 dolarlık ana destek seviyesine doğru bir artış daha bekliyoruz.

Dogecoin fiyat analizi: DOGE yükseliş sinyalleri veriyor

Mevcut konsolidasyonun önümüzdeki 24 saat içinde daha yüksek bir artışla sona ermesini beklediğimizden Dogecoin fiyat analizi bugün yükseliş gösteriyor. Muhtemelen DOGE/USD fiyatı, daha önce güçlü destek sunan 0.195 dolardan bir sonraki dirence geçecek.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin