Dogeceoin fiyat analizi: Bu hafta hangi seviyeler bekleniyor?
Dogeceoin fiyat analizi: Bu hafta hangi seviyeler bekleniyor?

Dogecoin fiyat analizi: Bu hafta hangi seviyeler bekleniyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin fiyat analizi, yukarı yönlü hızlı bir yeniden testin ardından bugün düşüş gösteriyor. Bu nedenle, DOGE/USD daha da düşmeye ve 0,055 dolar işaretini test etmeye hazır.

Dogecoin price analysis: DOGE peaks at $0.06, ready to decline further? 1

Kripto para piyasası son 24 saatte yeşilde işlem gördü. Lider Bitcoin %0,31, Ethereum ise %1,35 kazandı. Bu arada, piyasanın geri kalanı çoğunlukla yükseliş hareketleri gördü.

DOGE/USD, son 24 saat içinde hafif bir oynaklık göstererek 0,0589 ila 0,5985 dolar aralığında işlem gördü. İşlem hacmi %36,95 azalarak 165 milyon dolar olurken, toplam piyasa değeri 7,88 milyar dolar civarında işlem gördü.

DOGE/USD 4 saatlik grafik: DOGE düşüşe mi hazırlanıyor?

4 saatlik grafikte, reaksiyon yükseldikten sonra kısa bir konsolidasyon aşamasına tanık olabiliriz, bu da bir başka düşüşe yol açmalı.

Dogecoin price analysis: DOGE peaks at $0.06, ready to decline further?

Dogecoin fiyat hareketi, haftanın çoğunda sıkı konsolidasyon içinde işlem gördü. 0,061 dolarlık direnç noktası test edildi ve net bir sonuç çıkmadı, bu da yakında daha fazla düşüşün gerçekleşeceğini gösteriyor.

Ek olarak, DOGE/USD dün güçlü bir yükseliş gördü ve daha düşük bir yerel dip seviyesini 0,057 dolar olarak belirledi. DOGE, 0,057 dolardan hızla yükselerek 0,059 dolara ulaştı.

O zamandan beri, Dogecoin fiyat hareketi, yavaş yavaş geri dönüş için bir temel olarak yana doğru hareket etti.

Dogecoin fiyat analizi: Sonuç

Dogecoin fiyat analizi, geçtiğimiz saatlerde daha düşük bir yerel yüksek set ve konsolidasyon gördüğümüz için bugün düşüş gösteriyor. Bu nedenle, DOGE/USD daha da düşmeye ve gelecek hafta 0,0555 doları hedeflemeye hazır görünüyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin