featured

Piyasa Dogecoin için şimdiye kadarki en büyük boğa sinyaline mi işaret ediyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yaşanan büyük çöküş yatırımcıları oldukça olumsuz etkiledi. Şu anda piyasada çok büyük bir korku hâkim. Dogecoin kurucu ortağı, DOGE için tarihteki en büyük boğa sinyalinin varlığına işaret etti.

Twitter’da Shibetoshi Nakamoto olarak bilinen Dogecoin’in kurucu ortağı Billy Markus, Twitter sayfasında “Dogecoin için en büyük boğa sinyali” gördüğünü paylaştı.

Bunun, CNBC’nin Mad Money sunucusu ve popüler ABD TV yüzü olan Jim Cramer tarafından yapılan bir uyarı olduğu ortaya çıktı. 20 Ocak tarihinde DOGE’nin kayıt dışı bir menkul kıymet olduğunu iddia etti.

Dogecoin tweet

Takipçilerini DOGE’ye karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Çünkü ona göre, tüm şaka amaçlı üretilen (meme) kripto para birimleri eninde sonunda piyasada para kazanmak için yaratıldı.

Dogecoin kurucu ortağının cevabı

Buna cevaben Markus, Cramer’e kripto para piyasasını daha iyi araştırmasını tavsiye etti. Çünkü Dogecoin, Bitcoin’e benzer şekilde iş kanıtı (PoW) protokolü kullanılarak çıkarıldı.

Bilindiği gibi, birkaç yıl önce ABD düzenleyici kurumu SEC, Bitcoin ve Ethereum’un menkul kıymet olmadığını açıkladı. Şu anda da başka bir kripto para biriminin kayıtsız bir menkul kıymet olduğu iddia ediliyor: Ripple bağlantılı XRP. XRP’nin SEC ile olan davası sık sık gündeme geliyor.

SEC, Ripple Labs ve iki patronu ile kurucu ortağı Chris Larsen ve CEO Brad Garlinghouse’a dava açtı. Bu iki girişimci, özellikle 2013 yılından bu yana kurumsal yatırımcılara XRP satarak 1,3 milyar dolardan fazla para kazanmakla suçlanıyor.

Yakın zamanda davada XRP adına olumlu gelişmeler yaşandı. Davanın sonuçlanması, kripto para biriminin fiyatına nasıl bir etki edecek hep birlikte göreceğiz.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin