featured

Kripto para piyasası kan gölüne döndü, gözde altcoin düştükçe düştü! Toparlanabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yatırımcılar tarafından yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan BNB’nin rallisi, fiyat 500 doları geçtikten sonra aniden durdu. Bir de üstüne piyasanın bugünkü halinden sonra şu ana kadar elde ettiği kazançları da sildi.

BNB için mevcut destek noktası 420 dolar seviyesinde iken, kritik direnç noktaları da 520 dolar ve 692 dolar seviyelerinde bulunuyor.

altcoin BNB grafik

Haftanın başındaki güçlü yükseliş momentumuna rağmen, BNB fiyatını 500 doların üzerinde tutamadı. Piyasa önemli bir düşüş yaşadı ve dün gece çöktü. 420 dolarlık kilit destek şu ana kadar iyi direndi. Ancak baskı gittikçe artıyor.

Altcoin BNB için teknik göstergeler

İşlem Hacmi: Hacim dün geceki çöküş sırasında yükseldi ancak şimdi azalıyor. Alıcılar muhtemelen fiyatı 420 dolar seviyesinde savunmak için daha fazla fırsata sahip olacaklar.

RSI: Günlük RSI, şu anda 35 puanda olduğu için aşırı satım bölgesine doğru hızla düşüyor. Bu düşüş eğiliminin değer 50 puanın üzerine çıkmadıkça, tersine dönmesi oldukça zor olacak.

MACD: Günlük MACD bugün düşüş eğilimini tamamladı. Mevcut günlük mumun nasıl kapandığını görmek önemlidir. Ancak eğilim yakın vadede düşüş eğilimini işaret etmektedir.

Bu teknik göstergeler ışığında piyasadaki mevcut ön yargının hâlâ düşüş eğiliminde olduğu söylenebilir.

BNB fiyatı için kısa vadeli tahmin

Altcoin BNB, bir karar noktasında. Kilit destek noktasının üzerinde kalmamak, daha fazla kayıplara yol açacaktır. Bu nedenle alıcıların fiyatları 420 doların üzerinde tutmak için ellerinden geleni yapmaları gerekiyor.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin