Binance CEO'su CZ'den son dakika açıklaması:
Binance CEO'su CZ'den son dakika açıklaması: "Büyük yakım gerçekleştiriyoruz"

Binance CEO’su CZ’den son dakika açıklaması: “Büyük yakım gerçekleştiriyoruz”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance CEO’su Changpeng “CZ” Zhao Pazar günü Binance ekibinin 16 milyondan fazla BNB (ERC-20) token yaktığını duyurdu. CZ, bu işlemlerle ilgili önceden bilgi vererek yayılabilecek bir FUD’un önüne geçmeye çalıştı. Kripto borsası Binance, BNB blok zincirinin piyasaya sürülmesinden sonra BNB’nin ERC20 sürümünü yerel BEP2 sürümüne dönüştürüyor. BNB fiyatı yaklaşık %2 artarak 24 saatin en yüksek seviyesi olan 315 dolara ulaştı.

Binance, 16 milyon BNB’yi (ERC-20) BNB’ye (BEP2) dönüştürüyor

Binance CEO’su “CZ” 29 Ocak’ta bir tweet’te Binance ekibinin önümüzdeki birkaç saat içinde büyük miktarlarda BNB tokeni transfer edeceğini/yakacağını söyledi. Zincir üzerindeki bu işlemleri fark ettikten sonra eleştirmenlerden FUD yaymaktan kaçınmalarını istedi.

Yerel BNB blok zincirlerinin piyasaya sürülmesinden bu yana Binance, bazı sahipler tarafından tutulan BNB (ERC20) tokenlerini dönüştürüyor. Son zamanlarda Binance, bir Binance cüzdanına yaklaşık 16 milyon BNB (ERC20) token yatırdığını duyurdu.

Etherscan on-chain verileri, “Binance 8” cüzdanından bir yakma işlemini doğruluyor. Ayrıca, yalnızca 0,000075 BNB işlem ücretiyle 16.186.608 BNB token yakıldığını ortaya koyuyor.

Crypto Twitter, kripto borsası Binance’in şeffaflığını takdir ediyor. ERC20 BNB tokenlerinin yakılması, üç aylık yakmaya sayılmaz veya BNB’nin genel dolaşımını etkilemez.

Binance, toplam dolaşımdaki arzı 100.000.000 BNB’ye düşürmek için Otomatik Yakma sistemini kullanıyor.

BNB token fiyat yakımının ardından yükseliyor

Binance ekibi tarafından 16.186.608 BNB tokeninin yakılmasından sonra, BNB fiyatı 315 dolara ulaştı.

Bu arada, işlem hacmi son 24 saatte düştü ve bu da BNB yakımına hemen tepki verilmediğini gösteriyor. Kripto piyasası, ABD Federal Rezervinin 1 Şubat’taki faiz artırım kararı öncesinde yatay işlem görmeye devam ediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin