Dogecoin (DOGE) fiyatı geriliyor! Düşüş nereye kadar devam edecek?
Dogecoin (DOGE) fiyatı geriliyor! Düşüş nereye kadar devam edecek?

Dogecoin (DOGE) fiyatı geriliyor! Düşüş nereye kadar devam edecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin (DOGE) fiyatı dün ASIA PAC oturumunda başlayan küresel yardım rallisinden kazanç sağladı ve ardından hem AB hem de ABD’li yatırımcılar ABD kapanışını devralmaktan çok mutlu oldular. Miting, erken saatlerde Ukrayna’dan, Rusya’nın taleplerini yarı yolda karşılamaya istekli oldukları yönündeki yorumlarıyla ateşlendi. Ancak, Moskova’nın sessiz kalması ve Ukrayna’nın barış çağrısı hakkında yorum yapmaması nedeniyle, erken işlem saatlerinde düşüşe başladı.

Dogecoin fiyatı daha fazla düşüşle karşı karşıya!

Dogecoin fiyatı dün en iyi işlem gününü gördü ve gerçekleşen kârların tam bir gerilemesi ile eşleşti. Yatırımcılar, Rusya ile Ukrayna arasındaki anlaşmayı bozan sorunun çözülmesinden bir rahatlama rallisi gibi görünen dünkü uzun pozisyonlarını gevşetmek için mücadele ederken, fiyat hareketi bugün tekrar düşüyor. Ancak 24 saatten fazla bir süre sonra Rusya, piyasaları yeniden harekete geçiren ve bu durumun bu hafta herhangi bir zamanda çözülmeyeceğini açıkça ortaya koyan Ukrayna’nın çabalarını yorumlamaktan kaçındı.

DOGE/USD 4H-chart

DOGE fiyat hareketi, son birkaç saat içinde zaten iki test görmüş olan bir aracı trend çizgisinin en düşük seviyesini test ediyor ve 0,12 dolar veya daha yüksek bir seviyeye geri dönmek için yeterli güce sahip değil. Yukarıdan, kırmızı alçalan trend çizgisi onu her iki yönde de kırılabilecek bir üçgen haline getiriyor, ancak ABD’li yatırımcılar henüz girmediği için muhtemelen daha fazla düşüş görecek. Bunun yeşil yükselen trend çizgisinin altında bir kırılma görmesini ve ayılar 0,1137 doları aşıp 0,1067 dolara doğru bir düzeltmeyi tetikledikçe hızlandırılmış bir aşağı hareket görmesini beklenebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin