featured

Dogecoin (DOGE), önündeki engelleri sırasıyla aşıyor: Sıradaki hedef 0,1 dolar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en gözde meme coin olan Dogecoin (DOGE) fiyatı, 0,062 dolarda bulunan direnci desteğe çevirmeye hazırlanıyor. Eğer bunu yapmada başarılı olursa hızlı bir şekilde 0,1 dolara yükselebilir. Boğalar, özellikle DOGE fiyatının şu anda iki önemli hareketli ortalamanın üzerinde yer almasıyla, güçlenmiş görünüyor. 50 günlük EMA 0,06229 dolarda iken 100 günlük EMA ise 0,06418 dolar seviyesinde bulunuyor.

Dogecoin (DOGE) yükselişe devam edebilecek mi?

Gözde meme coin’in fiyatı kademeli de olsa Eylül ayında yükselişe geçti. Piyasa değeri 8,8 milyar dolar olan dokuzuncu en büyük kripto para birimi, o zamandan beri 0,06 dolarda bulunan destek noktasını test ederek yükseliş trendini güçlendirdi. 0,062 dolardaki direnci zayıflatan DOGE, şimdi 0,063 dolardaki sıkışıklık ile mücadele ediyor.

Eğer yatırımcıların ilgisi artar ve long pozisyonlar açmaya başlarlarsa yükseliş trendi durdurulamaz olacaktır. MACD göstergesinden gelen bir satın alma sinyali, özellikle boğaların 0,062 dolarda bulunan destek noktasının korunması durumunda toparlanmanın devam edebileceğini gösteriyor.

Dogecoin DOGE

Yatırımcılar ayrıca, yükseliş trendinin doğrulanması için acil direnç olan 0,063 doların üzerinde bir günlük kapanış bekliyor. Bu seviyenin üzerinde bir kapanış, fiyatın 200 günlük EMA seviyesine tırmanmasına ve 0,065 doları yeniden test edebilmesi için gereli ivmeyi kazanmasına olanak sağlayacaktır. Aralık sınırının üzerinde daha fazla hareket, 0,1 doların üzerindeki yüksek seviyeleri hedefleyen yatırımcılar arasında bir satın alma çılgınlığını tetikleyebilir.

Fiyat FOMC toplantısından sonra nasıl hareket edecek?

Amerika Birleşik Devletleri Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC), para politikasına ilişkin bir sonraki kararı görüşmek üzere yakın zamanda toplanıyor. Emtia fiyatlarını yükseklere çıkarmaya devam eden ham petrolün yüksek maliyeti göz önüne alındığında, Fed’in enflasyona karşı güçlü bir duruş sergilemesinin beklenmesi nedeniyle faiz oranlarında bir artış daha mümkün.

Ancak sıkı bir para politikası, geçen hafta Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) verilerinin yayınlanmasından bu yana iyi performans gösteren kripto piyasasını olumsuz etkileyebilir.

Piyasadaki bir satış, DOGE fiyat hareketini çok etkilemeyebilir. Dolayısıyla 0,062 dolardaki destek etrafında bir hareket bekleniyor. Hem 50 günlük EMA hem de 100 günlük EMA, yatırımcıları potansiyel satışlardan korumaya yardımcı olacaktır. Ancak baskı artarsa başlayacak ​​düşüş trendi fiyatı birincil destek noktası olan 0,06 dolara kadar düşürebilir.

DOGE ve SHIB arasında hangi token’ı satın alacağını düşünen yatırımcılar Dogecoin’i değerlendirmek isteyebilir. Aşağıdaki karşılaştırma tablosuna göre Dogecoin fiyatı geçen yıl Shiba Inu’dan daha iyi performans gösterdi.

New York’tan yeşil ışık

New York Finansal Hizmetler Departmanı (DFS), dijital varlıklar üzerindeki kontrolünü sıkılaştırmaya çalışırken Dogecoin ve XRP’yi yeşil token listesinden çıkardı. DFS, VOLT girişimiyle kripto pazarının gözetimini geliştirmeyi umuyor.

Güncellenen kripto para listeleme yönergeleri, perakende müşterilere hizmet veren işletmeler için yeni yönergeler sunarken, kriptolarla ilişkili risklerin değerlendirilmesi anlamına da geliyor. XRP ve Dogecoin hariç olmak üzere yalnızca sekiz dijital varlık yeni DFS yeşil listesine girdi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin