Dogecoin (DOGE) daha fazla düşüşü reddediyor!
Dogecoin (DOGE) daha fazla düşüşü reddediyor!

Dogecoin (DOGE) daha fazla düşüşü reddediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin fiyat bugün yükseliş eğilimi içerisinde yer alıyor. DOGE 0,15 dolarda dip ayarlamasının ardından yükseliş eğilimi gösteriyor. DOGE/USD, bir sonraki direncin önceki destekte 0,166 dolarda görülmesiyle, muhtemelen daha da yükselmeye hazır duruyor.

Kripto para piyasası, son 24 saat içerisinde karışık sonuçlarla işlem gördü. Piyasa liderleri Bitcoin ve Ethereum sırasıyla %0,37 ve %0,52 kaybederken, en üstteki altcoinler biraz yeşilde hareket etti. Dogecoin (DOGE), yaklaşık yüzde 2,2’lik bir kazançla nispeten güçlü işlem görüyor.

Meme coin son 24 saat içerisinde 0,1515 ile 0,1577 dolar aralığında işlem görüyor ve son 24 saat içinde önemli bir oynaklık olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi yüzde 17,95 azalarak 679 milyon dolara kadar geriledi. Bu arada, toplam piyasa değeri 20.88 milyar dolar civarında işlem gördü ve piyasa değerine göre kripto para 12. sırada yer alıyor.

Dogecoin 4 saatlik grafik: DOGE tekrar yükselişe mi geçiyor?

Dogecoin fiyat hareketi, yılın başında birkaç gün konsolidasyon bölgesinde yer aldı. Daha sonra meme coin 0,166 dolarda yer alan desteğe yavaş bir geri dönüşün ardından, ayılar fiyatı daha fazla aşağı çekti.

Dogecoin Price Analysis: DOGE rejects further downside at $0.15, market prepares to retrace?

Dogecoin, 0,147’de destek bulunana kadar hızla yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti. Oradan, daha yüksek tepki hızlı bir şekilde 0,162 dolara ayarlandı. O zamandan beri, Dogecoin fiyat hareketi önceki desteği yeniden test ederek daha düşük seviyeleri ayarladı ve daha fazla olumsuzluğu reddetti. Bu nedenle, düşük bir salınım belirlendi ve önümüzdeki günlerde muhtemelen 0,166 dolardan önceki dirence kadar daha fazla geri çekilme yaşanabilir.

Dogecoin fiyat analizi sonuç

Dogecoin fiyat analizi, dün 0,16 dolar direncine geri dönüşe yol açan daha yüksek bir dip seviyesi belirlendiği için bugün yükseliş eğilimi gösteriyor. DOGE, daha yüksek bir kırılma görülmeden önce muhtemelen biraz daha konsolide olacağa benziyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin