featured

Dogecoin büyük sıçramaya hazır! Gözde meme coin, sıradaki direnç noktasını zorlanmadan kırabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı en gözde meme coin olan Dogecoin, son satış hareketlerinin ardından yükselişte.

Dogecoin’in kripto para piyasasındaki en son performansı, düşüş trendinin tersine döndürülmesi ile ilk direnç noktasını kolaylıkla kırarak yatırımcıların çoğunu şaşırttı. .

Kripto para biriminin günlük grafiği, genellikle azalan ve yükselen trendler arasında bir engel olarak kabul edilen 50 günlük Üstel Hareketli Ortalama’nın ana direnç çizgisine yaklaştığını gösteriyor.

Bir atılım olması durumunda meme coin, son yedi gün içinde %40’ın üzerinde değer kazanması ile birlikte güçlü toparlanma rallisine hazır olduğunu gösterdi. Bu da onu kripto para piyasasındaki en kârlı varlıklardan biri haline getiriyor.

Dogecoin grafik

Koşu sırasında DOGE, güçlü düşüş veya yükseliş trendleri sırasında sinyal çizgisi olarak görev gören 21 günlük Hareketli Ortalama’yı kolayca kırdı.

Meme coin’ler yükselişte

Dogecoin’in rakibi Shiba Inu da son beş günde %50 oranında değer kazanarak kripto para piyasasında oldukça güçlü bir performans gösterdi. Bu da onu piyasa değerine göre ilk 100 içindeki kripto para birimleri arasındaki en güçlü varlıklardan biri haline getirdi.

SHIB ayrıca 21 günlük Üstel Hareketli Ortalamada bulunan direnç noktasını da kırmayı başardı. Şimdi ise, Dogecoin’in henüz önümüzdeki günlerde ulaşmayı hedeflediği 50 günlük EMA’da konsolide oluyor.

Kısa vadeli zaman dilimleri içinde DOGE, grafikteki en güçlü dirençlerden biri olan 200 EMA direnciyle karşı karşıya kaldığı ve Shiba Inu konsolidasyon kanalının zirvesine ulaştığı için her iki meme coin’in de yolunun açık olduğu görülüyor.

Bu yazının yazıldığı sırada Shiba Inu 0,00001180 dolar civarından işlem görürken, DOGE ise 0,07 dolardan işlem görüyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin