featured

JPMorgan, Bitcoin fiyatının bir süre daha baskı altında kalabileceğini söyledi! İşte nedeni…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – JPMorgan analisti Nikolaos Panigirtzoglou, Bitcoin boğalarının henüz gücü tam olarak ellerine alamadıklarına inanıyor. Analist Nikolaos Panigirtzoglou’ya göre Bitcoin yatırımcıları daha fazla satış baskısına hazırlıklı olmalı.

Kesin yükseliş yok mu?

Panigirtzoglou, madencilerin kripto para birimlerini yılın üçüncü çeyreğine kadar boşaltmaya devam edebileceğini söylüyor.

Bu yazının yazıldığı sırada kripto para piyasası lideri olan Bitcoin,  Bitstamp borsasında son düşüşten kurtulmayı başardı ve 21,432 dolar civarında işlem görüyor.

Daha önce de sık sık gündeme geldiği üzere JPMorgan, BTC fiyatının mayıs ayında 38,000 dolar olacağını tahmin etmişti.

JPMorgan Bitcoin

En büyük kripto para birimi, aşırı satış baskısı nedeniyle bu ayın başlarında 17,600 dolar seviyesine kadar düştü. Bu da tüm zamanların en yüksek seviyesinden %68,95 oranında düşüş yaşadığı anlamına geliyor.

23 Haziran’ tarihinde ise Bitcoin madenciliği yılın ikinci en büyük düşüşünü kaydetti.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin