featured

Piyasa hareketlendi, bu 3 altcoin bugün nasıl performans gösterdi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum geçtiğimiz hafta sağlam bir geri dönüş yapmıştı. Yatırımcıların yakından takip ettiği SAND da Ethereum’un fiyat hareketlerini takip etti. Öte yandan, yeni piyasaya sürülen ApeCoin, hatırı sayılır bir satın alma gücüne sahip olduğu için herkesin dikkatini çekti.

Ethereum (ETH)

En büyük altcoin olan Ethereum (ETH), 15 Mart tarihinde 2,522 dolarda bulunan destek noktasından geri döndü. ETH önceki haftaya göre istikrarlı kazançlar kaydetti. Altcoin, o zamandan beri %9,5 oranında bir büyüme kaydetti. Kripto para birimi 5 Mart tarihinden bu yana 2,522 dolar ile 2,746 dolar arasında işlem gördü.

altcoin ETH grafik

Alıcılardan gelen güçlü destek sayesinde altcoin, grafiklerde yükseliş yaşadı. Hatta önceki gün 3,040 dolar seviyesinde bulunan direnç noktasına bile dokundu. Bununla birlikte, fiyat önceki güne göre %2,15 oranında düştü. ETH yakında 2,878 dolar seviyesinde bulunan destek noktasını yeniden test edebilir.

Teknik göstergelerden RSI, 54,52 endeksinde gezinerek önceki günden bu yana küçük bir düşüşe işaret ederken, MACD ise sıfır çizgisinin üzerinde düşüş eğilimi gösteriyor. ETH fiyatları önümüzdeki günlerde biraz daha düşebilir.

Sandbox (SAND)

Sandbox (SAND), 2,72 dolarda bulunan destek seviyesinden 3,25 dolardaki dirence ulaşmasıyla birlikte 16 Mart tarihinden bu yana kayda değer bir toparlanma kaydetti. 17 Mart tarihinden beri altcoin 3,03 dolar ile 3,25 dolar arasında yatay işlem görüyor. SAND daha yüksek düşüşleri korumayı başardı.

SAND, önceki haftaya göre %7,89 oranında bir artış yaşadı. Bu yazının yazıldığı sırada son 24 saat içinde %1,5 oranında yükselerek 3,16 dolardan işlem görüyor.

DMI bir yükseliş geçişi gösterirken RSI ise 55,98 endeksinde geziniyor. Altcoin’in önümüzdeki günlerde 3,25 dolarda bulunan direnç noktasına bir kez daha dokunarak, alıcıların desteği ile kırması bekleniliyor.

ApeCoin (APE)

17 Mart tarihinde piyasaya sürülen ApeCoin (APE) için işlem hacmi oldukça yüksek. Altcoin, piyasaya çıkar çıkmaz alıcıların desteği ile 7,19 dolardan bir gün içinde 17,69 dolarda bulunan direnç noktasına ulaştı.

APE, 19 Mart tarihinde bir düzeltme düşüşü ile 10,01 dolar seviyesinde yeni bir destek noktası buldu.  Bu yazının yazıldığı sırada altcoin, 12,03 dolardan işlem görüyor. ApeCoin’in 11,70 dolarda bulunan destek noktasını yeniden test etmesi bekleniliyor.

RSI, kademeli olarak düşüyor gibi görünse de 58,25 endeksinde nispeten güçlü kaldı. AO bile sıfır çizgisinin üzerinde. Ancak yavaş yavaş kırmızıya dönüyor ve daralıyor gibi gözüküyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin