Dogecoin balinası devrede: Tek işlemde 1 milyar dolar değerinde DOGE hareket etti!
Dogecoin balinası devrede: Tek işlemde 1 milyar dolar değerinde DOGE hareket etti!

Dogecoin balinası devrede: Tek işlemde 1 milyar dolar değerinde DOGE hareket etti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin başlangıçta bir meme coin olarak popülerlik kazandı, ancak daha sonra ağ dünyanın en büyük kripto parası olan Bitcoin’e karşı kuruldu ve kazandı. DOGE’yi diğer kripto seçeneklerine göre öncelik haline getirmesiyle ünlü Elon Musk’a göre, Dogecoin, başlangıçta bir meme coin olması amaçlanmış olmasına rağmen, işlemler için Bitcoin ağından daha uygun.

Dogecoin balinası 1 milyar dolarlık işlem için sadece 0,76 dolar ödedi!

Musk, Time Magazine tarafından Yılın Adamı seçildiği TIME röportajında ​​Dogecoin hakkında iddiada bulunmasının ardından, yeni veriler onun tutumunu doğruladı. Veriler, devasa bir DOGE balinasının işlem ücretlerinde bir dolardan daha az ödeme yaparken kriptoda yaklaşık 1 milyar dolar taşıdığını gösteriyor.

Dogecoin blockchain analistine göre, 14 ve 17 Aralık tarihlerinde, bir cüzdan adresi, 913.09 milyon dolar değerinde 5.351.593.213.62 DOGE ve 13.78 milyon dolar değerinde 80 milyon DOGE’yi ayrı adreslere transfer etti. Toplam değeri 926.87 milyon dolar olan iki işlem için, DOGE balinası işlem ücretlerinde sadece 4,49 DOGE harcadı ve bu yazım sırasında toplam 0,7328 dolar oldu.

Musk, DOGE’yi Bitcoin’den daha iyi ilan etmesine ve Tesla’nın DOGE’yi kabul edeceğini onaylamasına rağmen, meme coin piyasada düşük performans göstermeye devam ediyor. DOGE şu anda rekorunu kırdığı 8 Mayıs’ın %78 altında işlem görüyor.

Balina tarafından yapılan işlem, Elon Musk’ın Dogecoin’in işlemsel para birimleri için Bitcoin’den çok daha iyi olduğu iddiasını doğruluyor. Dogecoin’in faydası ve potansiyeli, gerçek dünyada herhangi bir kullanım olmaksızın sadece bir meme coin olma etiketini ortadan kaldırıyor.

dailycoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin