featured

DOGE boğaları yükselişi devam ettirmeye kararlı: Kritik direnç kırılırsa yolu açık!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı en gözde meme coin olan DOGE, bugün yapılan fiyat analizine göre yükseliş gösteriyor. DOGE için direnç 0,09449 dolarda iken, destek noktası ise 0,09009 dolar seviyesinde bulunuyor.

Boğalar, ivmelerini istikrarlı bir şekilde korumayı başardılar ve böylece fiyatta son birkaç gün içinde daha fazla toparlanma kaydedildi.

DOGE bu yazının yazıldığı sırada 0,09276 dolar civarında işlem görüyor. Sıradaki hedef ise 0,09449 dolardaki direnç noktası.

1 günlük fiyat grafiği analizi:

Günlük grafik, yükseliş trendinin devam ettiğini gösteriyor. Gözde meme coin’in fiyatı son 24 saat içinde %1,68 oranında değer kazanarak 0,09276 dolara kadar yükseldi. Yükseliş momentumu her geçen gün güçlendiğinden daha fazla ilerleme beklenebilir. Diğer önemli göstergeler arasında, 0,0881 dolar seviyesinde yer alan hareketli ortalama (MA) yer alıyor.

DOGE grafik

Bollinger Bantları genişlerken gün içinde volatilite arttı. Üst bant 0,0976 dolarda iken, alt bant ise 0,0745 dolarda bulunuyor. Direnç noktasının üzerinde bir kırılma, boğaların yükseliş trendini sürdürmek için aşmaları gereken önemli bir psikolojik engel olan 0,10 doların kırılmasına olanak sağlayabilir. RSI (Göreceli Güç Endeksi) şu anda 63,62 işaretinde. Bu da boğaların tam kontrolde olduğunu ve piyasada güçlü bir hâkimiyete sahip olduğunu gösteriyor.

4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik grafik de günlük grafiğe benzer şekilde DOGE fiyatının son birkaç saattir istikrarlı yükselişe devam ettiğini gösteriyor. Fiyat, 0,0910 dolar ile 0,0930 dolar arasında dar bir aralıkta işlem görüyor. Boğalar, son birkaç saatte yeşil mumların oluşmasıyla 0,09449 dolardaki direnç noktasının üzerine bir kırılma hedefliyor.

Bollinger Bantları yüksek bir hızla genişlerken, 4 saatlik grafikte de volatilite keskin bir şekilde artıyor. Bu da piyasanın her iki tarafta da bir kırılma yaşayabileceği anlamına geliyor. Üst bant 0,0943 dolarda iken, alt bant ise DOGE için en güçlü desteği temsil eden 0,0875 dolar seviyesinde bulunuyor. Göreceli güç Endeksi (RSI) şu anda 57,64 işaretinde ve boğaların güçlü olduğuna işaret ediyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin