DOGE, SHIBA, FLOKI analizi

DOGE, SHIBA ve FLOKI için alım fırsatı sonunda geldi mi? Önemli tahmin!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CoinMarketCap verilerine göre kripto piyasası, yıla büyük değer kayıpları ile başladı ve durum gün geçtikçe daha da kötüleşmeye devam ediyor. Kripto piyasası dün geç saatlerde 2 milyar doların altına düştü. Meme tabanlı kripto paralar da düşüşten oldukça etkilendi.

Shiba Inu, Perşembe günü analiz edildiği üzere 0,00002813 dolardan azalan kanalın hedefine ulaşmaya yakın ve 0,000030 dolar destek seviyesini savunma sürecindeydi. Aynı zamanda 0.16 dolar seviyesinden satın alma baskısına meydan okudu ve 0.1498 dolar seviyesinden destek almak için mücadele ediyordu. FLOKI ve diğer küçük sermayeli altcoinler de kayıpları azaltmak için buna benzer güçlü destek seviyeleri aradı.

Dogecoin 0.1241 doları işaret ederek uçuruma bakıyor

Öncü meme jetonu, yazı yazarken kırmızı renkte 0.1554 dolardan işlem görüyor ve günlük grafikte azalan bir üçgen oluşturdu. Alternative’in Kripto Piyasası Korku ve Açgözlülük Endeksi’nde gösterildiği gibi “aşırı korku” kripto pazarını ele geçirirken çoğu yatırımcı piyasanın daha da düşeceğinden endişe ediyor. Bu nedenle, Dogecoin’in dengesini kaybetmesi ve mevcut fiyattan %19.27’lik bir düşüşü gösteren 0.12441 dolara doğru geçerli grafik modelinin hedefine doğru başka bir hareket başlatması muhtemeldir.

Dogecoin fiyatı teknik grafik

Shiba Inu son savunma hattında: Alım fırsatı mı?

Shiba Inu, 20 Aralık 2021’den bu yana ilk kez 0,000030 dolar psikolojik seviyesinin altına düştü. Bu, kendini ‘Doge katili’ olarak tanımlayan kripto paranın fiyatının 20 Aralık’ın en düşük seviyesine denk gelen 0.00002812 dolara düşmesine neden oldu. Bu hat, kaybedilmesi durumunda kripto parayı daha da aşağıya çekmesi muhtemel büyük satış emirlerini tetikleyecek olan son savunma hattıdır.

Yukarı tarafta, 12 saatlik grafik, kripto paranın iyileşmesini ve fiyatı 0.000040 dolara geri döndürme potansiyeline sahip hafif bir çift dipli grafik çiziyor.

Shiba Inu fiyatı teknik grafik

Floki Inu aşırı satım gösteriyor

FLOKI, haftanın başında 0,0010 dolara başarısız bir girişimin ardından düşüş trendini sürdürdü. 0,009063 dolardaki destek, token 0,007176 ABD dolarındaki desteği keşfetmek için genişlerken genel baskıyı durdurmak için çok az şey yaptı.

Ancak, Göreceli Güç Endeksi (RSI), günlük grafikte görüldüğü üzere endeks, kripto paranın fiyatı için aşırı satım koşulları gösteriyor. Bu, düşüş trendinin belki de sona erdiğini ve toparlanmanın seçenekler arasında olduğunu gösteriyor.

Floki Inu fiyatı teknik grafik

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin