featured

SHIB kabus yaşıyor: “Ölüm kalım” seviyeleri belirlendi… Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında adından sıkça söz ettiren SHIB, geçen yıl ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana %65 oranında düşüş kaydetti. Yatırımcıların gözde altcoin’i şimdiye kadar bu düşüş trendini durduramadı.

SHIB için kritik destek noktaları 0.000029 dolar ve 0.000023 dolar seviyeleri iken direnç noktası ise 0,0000034 dolar seviyesinde bulunuyor.

Fiyattaki bu son çöküşle ilgili iyi bir nokta mevcut: Altcoin fiyatı, 20 Aralık tarihinde yaşanan düşüşe kıyasla daha aşağı seviyelerdeki bir düşüşten kaçınmayı başardı. Bu nedenle, SHIB 0.000029 dolarlık mevcut destekte tutunabildiği durumda, mevcut seviye etrafında konsolide olma şansı olabilir. Kripto para birimi için direnç noktası 0.000034 dolarda bulunuyor.

Teknik göstergeler SHIB fiyatı için ne söylüyor?

İşlem Hacmi: Dünkü çöküş sırasında hacimdeki artışa rağmen 2021 yılının sonundaki ralli dönemiyle karşılaştırırsak, SHIB’in genel hacmi düşük kalıyor. Bu, özellikle fiyattaki düşüş hareketi sırasında kripto para birimine olan ilgi eksikliğini gösteriyor.

RSI: Günlük RSI, fiyat bu seviyelerden kıl payı kurtulmayı başarsa da daha düşük bir dip yaptı. Bu, alıcılar için oldukça kötü bir haber. Muhtemelen kilit destek noktası yakında yeniden tehlikeli bir konumda olacak.

MACD: Günlük MACD düşüş eğilimi gösteriyor. Fiyat düşerken momentum artıyor ve histogram daha düşük dipler yapıyor. Bu durum tersine dönene kadar SHIB’in düşüş trendini durdurması pek mümkün gözükmüyor.

SHIB grafik

Yukarıda verilen teknik göstergeler ışığında SHIB fiyatı için olan önyargı düşüş eğiliminde olduğu yönünde.

SHIB fiyatı için kısa vadeli tahmin

Kripto para birimi düşüş trendinde çok az hacimle yalnızca bir yükseliş trendi sırasında dikkat çekiyor gibi görünüyor. Bu da çoğunlukla alıcı eksikliği nedeniyle, fiyatın başlangıçta beklenenden daha düşük hacimde çok daha fazla düşebileceği anlamına gelir.

0.000029 dolar seviyesindeki kilit destek noktası, altcoin’i daha fazla kayıptan koruyabilir. Ancak altcoin’in alıcıları geri getiremediği düşünülürse bu çözülmesi oldukça zor bir sorun olacaktır.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin