featured

DOGE, satışlara rağmen güçlü kalmayı başardı! Yükseliş için kritik seviye nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en gözde meme coin olan DOGE için bugün yapılan fiyat analizi yükselişe işaret ediyor. Meme coin, bir süre güçlü satışlar görmesine rağmen hâlâ 0,06 doların üzerinde işlem görüyor.

DOGE fiyatında bugün 0,06 dolarda bulunan destek noktasından bir sıçrama beklendiği için yükseliş gösteriyor. Fiyat, muhtemelen 0,061 doların üzerine geri dönecek ve burada başka bir yüksek seviye belirlenecek.

Kripto para piyasası son 24 saatte genelde kırmızıda işlem gördü. Piyasa lideri olan Bitcoin %0,87 oranında değer kaybederken, en büyük altcoin olan Ethereum ise %2,18 oranında düşüş kaydetti. Bu arada, piyasanın geri kalanı benzer veya biraz daha kötü sonuçlarla işlem gördü.

DOGE 1 günlük fiyat grafiği analizi:

En gözde meme coin son 24 saat içinde 0,05967 dolar ile 0,06146 dolar aralığında işlem gördü. Bu da hafif bir volatilite olduğu anlamına geliyor. Ticaret hacmi %52,16 azalarak toplam 213,3 milyon dolar olurken, toplam piyasa değeri ise 7,95 milyar dolar civarında bulunuyor.

4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik grafikte, daha fazla aşağı yönlü ret görebiliriz. Bu da yakında daha fazla yükselişin test edileceğini gösterir.

DOGE fiyatı geçen hafta konsolidasyonda işlem gördü. Önceki geri çekilme 0,059 dolarda sona erdikten sonra DOGE, cuma gününe kadar önemli bir fiyat hareketi gelişimi olmadan 0,06 doların üzerinde konsolidasyon alanı buldu.

DOGE grafik

Geceden düne güçlü yükseliş momentumu, fiyatı 0,063 dolarda bulunan direnç noktasına kadar yükseltti. Hemen ardından ise bir tepki düşüşü geldi. Sonunda, DOGE önceki destek noktasına geri döndü. Böylece önümüzdeki hafta başka bir rallinin olası olmadığını belirtti.

Bu nedenle, önümüzdeki birkaç gün içinde meme coin’in fiyatının bir kez daha yükselmesi ve yerel olarak daha düşük bir seviyeye ulaşması bekleniyor. Daha sonra ise fiyat, muhtemelen 0,058 dolarda bulunan destek noktasına kadar başka bir düşüş girişiminde bulunacak.

Sonuç olarak

Dogecoin fiyat analizi, geçtiğimiz gün 0,06 dolarda bulunan destek noktasına önemli bir düşüş görüldüğü için bugün yükseliş gösteriyor. Ancak, daha düşük bir kırılma gerçekleşmediği için, meme coin’in önümüzdeki birkaç gün içinde daha yüksek toparlanmaya başlamasını bekleniyor.

CryptoPolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin