featured

Bu altcoin, balinalar arasındaki popülerliğini koruyor! Fiyat, beklentileri karşılayabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan AAVE’nin balinalar arasındaki popülerlik dalgası sürüyor gibi görünüyor. Bu, alıcıların altcoin’i desteklediklerini anlamına gelmektedir. Bazı metriklerinin derin bir analizi, bize AAVE ekosisteminin gerçekte nasıl çalıştığına dair bir fikir verebilir.

Umut ışığı

AAVE için balina adreslerinin sayısı son zamanlarda önemli bir seviyeye yükseldi. Popüler balina izleme platformu olan WhateStats verilerine göre AAVE, son 24 saat içinde en büyük 500 ETH balinaları arasında satın alınan ilk 10 token’dan biri oldu.

AAVE altcoin

Aslında önceki bir rapor, altcoin’e olan balina ilgisinin yüksek olduğun gösteriyordu. Aynı şekilde, 1,000 ila 1 milyon adet AAVE token’ı tutan AAVE balina adresleri %54,5’e kadar çıktı. Bu adresler, daha önce bu miktarda bir birikim yapmamışlardı.

Balina adreslerindeki bu artış, özellikle DeFi cephesindeki yeni AAVE özelliklerine bağlanabilir. Aslında AAVE, bugün 7 ağda ve 13’ten fazla pazarda kilitli 8,7 milyar dolarlık değeri ile DeFi’nin devlerinden biridir.

Altcoin, Mayıs ayından bu yana büyüyen V3 protokolüyle TVL açısından da iyi ilerleme kaydediyor. Ağustos ayındaki 1,67 milyar dolarlık zirvesinden sonra bir miktar oynaklık olsa da, TVL yeniden ivme kazanıyor gibi görünüyor. TVL, bu yazının yazıldığı sırada 1,17 milyar dolardı.

Burada altcoin fiyatının DeFi yazında patladığını belirtmekte fayda var. Ne yazık ki, Mayıs 2021’den beri grafiklerde çarpıcı bir şekilde düşüyor.

Benzersiz cüzdanlar açısından da platformun anlatacak ilginç bir hikayesi var.

Altcoin’lerin çoğu 1-2 yıl önce satın alan yatırımcılar tarafından hâlâ tutuluyor.

Nansen’in CTF Capital tarafından yeniden paylaşılan analizindeki şu sözler dikkat çekti:

Yaklaşık 2 yıl önce girenler kesinlikle kâr edecekler (AAVE 50 dolardı). O zaman, bir yıl önce girenler (300 dolardı) ise zararda.

Ne beklemeli?

Bununla birlikte, akıllı para bakiyeleri ve holdingler aşağıdaki tweetlerden de görülebileceği gibi oldukça farklı bir hikaye anlattı.

Ek olarak, altcoin fiyatının son zamanlarda grafiklerde düzeldiğini vurgulamakta fayda var. Örneğin, bu yazının yazıldığı sırada %2’lik bir düşüş ile 75 dolar civarında işlem görüyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin