featured

DOGE, piyasa hissiyatına meydan okuyor! Gözde meme coin, hedefine ulaşabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı en gözde meme coin olan DOGE, bugün yapılan fiyat analizine göre yükseliş gösteriyor. Meme coin, 0,0625 dolar seviyesinin üzerinde tutunmaya devam ederken satıcılar da tükenmiş durumda.

DOGE, geçtiğimiz gün 0,0625 dolarda bulunan destek noktasının üzerinde yatay bir ivme kazandığı için bugün yükseliş gösteriyor. Bu nedenle meme coin, önümüzdeki haftanın başlarında geri çekilmeye ve daha düşük bir zirveye ulaşmaya çalışıyor.

Konsolidasyonlar genel olarak devam ederken, piyasa hafif bir yükseliş momentumu ile işlem gördü. Piyasa lideri olan Bitcoin sadece %0,1 oranında değer kazanırken, en büyük altcoin olan Ethereum ise %0,93 oranında yükseliş kaydetti.

DOGE konsolide oluyor

Gözde meme coin, son 24 saatte 0,06277 dolar ile 0,06425 dolar aralığında işlem gördü. Bu da düşük volatiliteye işaret ediyor. Ticaret hacmi %39,73 oranında azalarak toplam 278,4 milyon dolar olurken, toplam piyasa değeri ise 8,48 milyar dolar civarında bulunuyor. Kripto para piyasasındaki genel sıralamada ise 10. sırada yer alıyor.

4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik grafikte, satıcıların tükendiğini ve meme coin’in önceki kayıplarının bir kısmını geri almaya çalıştığını gördüğümüz için bugün konsolidasyonun devam ettiğini söyleyebiliriz.

DOGE grafik

DOGE fiyat hareketi, geçtiğimiz hafta boyunca 0,068 dolar civarında bir konsolidasyon içinde işlem gördü. Daha fazla aşağı kırma girişimi başlangıçta başarısız oldu ve fiyatın daha yükseğe itilmesine yol açtı.

Bununla birlikte DOGE, 0,072 dolarda bulunan direnç noktasının ardından bir geri dönüş düşüşü yaşamdan önce daha yüksek seviyelere çıkamadı. Oradan satış baskısı devam etti ve cuma günü 0,0625 dolarda bulunan destek noktası test edildi.

Bunu bir kez daha konsolidasyon izledi ve satıcıların bir kez daha tükendiğini gösterdi. Bu nedenle, meme coin’in önümüzdeki hafta başında daha yükseklere doğru ilerlemesi ve daha düşük bir yerel zirve belirlemesi bekleniyor.

Sonuç olarak

0,0625 dolardaki desteğe güçlü bir düşüş yaşanmasının ardından son 24 saat içinde konsolidasyon gördüğümüz için Dogecoin fiyat analizi bugün yükseliş gösteriyor. Muhtemelen DOGE, 0,068 dolarda bulunan direnç noktasını kırarak daha yükseklere çıkmayı hedefleyecek.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin