DOGE için tehlike çanları çalıyor! Düşüş kapıda mı?
DOGE için tehlike çanları çalıyor! Düşüş kapıda mı?

DOGE için tehlike çanları çalıyor! Düşüş kapıda mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin (DOGE) fiyatı geçen hafta etkileyici bir toparlanma göstererek yeni bir ralli başlatmaya işaret etti. Ancak fiyat, düzeltme aşamasına devam etmek için gerekli olan 0,195 dolarlık kritik direnci aşamadı. Alt seviyeye hareket eden kripto para fiyatı şu anda 0,163 dolarlık bir orta destek seviyesinde durduruldu.

DOGE için kritik seviyeler

DOGE için tehlike çanları çalıyor! Düşüş kapıda mı?

Milyarder Elon Musk’ın Tesla ürünlerinin Dogecoin kullanılarak satın alınabileceğini söyleyen tweetinden ani bir itici güç aldıktan sonra bile DOGE fiyatı 0,195 dolar direncinin üzerinde kalmayı başaramadı.

Bu ünlü rallisi 14 Ocak’ın ilk yarısında yüksek bir kazanç sunsa da, genel düşüş eğilimi arz baskısını yeniden getirdi ve fiyatı bir kırmızı mum formasyonuyla reddetti.

Fiyat hareketindeki bu aşağı yönlü dönüş, günlük grafikte düşüş eğilimini gösteren önemli EMA’ları (20, 50) tekrar yuttu. Teknik tablo, fiyatın bu EMA hatlarından güçlü bir direnç aldığını gösteriyor. Günlük Göreceli Güç Endeksi (46) eğimi orta çizginin (50) altına düşerek kripto parada düşüş hissi uyandırıyor.

Düşen kama modeliyle sallanan DOGE fiyatı analizi

DOGE için tehlike çanları çalıyor! Düşüş kapıda mı?

4 Aralık 2021’deki çöküşten bu yana, DOGE token alıcıları fiyatı 0,195 doların üzerinde tutmak için mücadele ediyor. Fiyat, bu dirençten birkaç kez red ile karşı karşıya kaldı ve yükselme girişimlerini bir birortadan kaldırdı.

Bu genel dirençten son zamanlarda geri dönüşü ile DOGE fiyatı, 0,137 dolarlık mevcut düşük düşük desteğe geri dönüyor. Bununla birlikte, şu ana kadar fiyat, devam eden ayı saldırısını durdurabilecek 0,163 dolarlık orta desteğine ulaştı.

Teknik tablo, kırılması bu destekten yukarı yönlü bir dönüş sinyali verebilecek düşen bir kama deseni gösteriyor.

Düşüş momentumunun etkisi altında Bollinger bandı aşağı doğru eğilmeye başladı. Ayrıca, fiyat da aşağı ralliyi kontrol etmeye çalışarak alt banda düştü.

Teknik göstergeler

Direnç seviyeleri: 0,19 ve 0,22 dolar

Destek seviyeleri: 0,16 ve 0,137 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin