featured

Haziran ayında grafikler kırmızı: Gözde altcoin, kritik destekte tutunamazsa düşüş derinleşecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan ADA, 5 Haziran’da son beş aydır yükseliş trendi içinde işlem görmesine olanak sağlayan kanaldan bir kırılma gerçekleştirdi. Bu kırılma, piyasadaki satış baskısını hızlandırdı. Ayrıca satıcılara fiyatı daha düşük seviyelere çekmek için yeni bir olanak sağladı. Dolayısıyla ADA, Haziran ayında düşüşe devam edebilir.

0,323 dolarda bulunan kritik destek noktasından bir kırılma gerçekleşmesi durumunda gözde altcoin’in fiyatı %7,5 oranında bir düşüş yaşayabilir. Düşen günlük EMA’lar (20, 50, 100 ve 200), alıcıların trend kontrolünü yeniden ele geçirmeden önce birçok engelle karşılaşacağını gösteriyor.

ADA için gün içi işlem hacmi, 336,5 milyon dolardır. Bu da %19,6’lık bir artış olduğu anlamına gelmektedir.

Fiyat kırılma noktasından şu ana kadar %9,5 oranında bir düşüş kaydetti ve gözde altcoin bu yazının yazıldığı sırada 0,329 dolar civarında işlem görüyor.

gözde altcoin ADA garfik

Satış baskısının yüksek olması sebebiyle fiyat muhtemelen %9,6 daha düşecek ve 0,3 dolardaki destek noktasına dokunacak. Bu seviye, düşük bir seviyeden ADA satın almak isteyen yatırımcıların siparişlerinin biriktiği bir noktadır.

Eğer bu destek kaybedilirse 0,245 dolara bir düşüş gerçekleşecektir.

Kritik destekte tutunabilecek mi?

Yüksek hacimli %7,7’lik bir gün içi kayıp, ADA fiyatında yüksek ivmeli satışlara işaret ediyor. Satış baskısı devam ederse, ADA fiyatı 0,323 dolarlık küçük desteği kıracak ve 0,3 dolar seviyesine düşecek. Bu psikolojik destek kolayca kırılmayacak. Bu nedenle fiyat, daha fazla düşüş yaşamadan önce muhtemelen birkaç gün boyunca bunun üzerinde konsolide olacak.

Teknik göstergelerden RSI, aşırı satım bölgesine düştü. Bu da şu an satıcıların oldukça agresif olduğunu gösteriyor. Bu nedenle küçük bir geri çekilme veya konsolidasyonun fiyat hareketini istikrara kavuşturması bekleniyor.

Gözde altcoin için takip edilmesi gereken destek noktaları 0,323 dolar ve 0,3 dolar seviyelerinde iken, direnç noktaları ise 0,35 dolar ve 0,374 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin