Dikkat! Elinde LUNA tutanlar için önemli bir tahmin geldi

Dikkat! Elinde LUNA tutanlar için önemli bir tahmin geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın önde gelen varlıkların biri olan LUNA, genel toparlanmaya birlikte harekete geçti. Günlük yüzde 3’ün üzerinde kazanç yazan kripto para birimi, haftalık %30’luk çıkış yakaladı. 2021 yılının son ayında büyük çıkış yaşayan Terra, 100 doları devirmişti. 2019 yılının genelini 1 doların altında geçiren varlık, büyük bir çıkışa imza attı. Şimdi ise bir analist platformu Terra’nın tekrar 2-3 kat yükseleceğini düşünüyor. Peki bu mümkün mü? 

Coin Bureau’nun popüler kripto analizi ve piyasa yorumlarına ev sahipliği yapan program, algoritmik stabilcoin platformu Terra’nın yerel belirteci olan LUNA’nın yaklaşık  2-3 kat toparlanabileceğini söylüyor. Son 3 aylık periyotta varlık yarı yarıya düşüş yaşadı. Hatta daha derin bir incelemede ATH’den sonra 50 doların bile altına sarktığını görebilmek mümkün.

Yakın tarihli bir YouTube videosuna göre, Coin Bureau’nun sunucusu “Guy” izleyicilere LUNA’nın büyük bir fiyat artışı için hazır olduğunu söyledi.

LUNA, tüm zamanlar zirvesini geçebilecek mi?

Terra, bir Proof of Stake (PoS) blok zinciridir. LUNA’nın “stabilcoin ihracında, fiyat istikrarı mekanizması olarak ve ayrıca stake etme ve ağ yönetişimi için kullanıldığını” biliniyor. 

Güney Koreli blok zinciri şirketi Terraform Labs tarafından geliştirildi. İlk Terra üzerindeki çalışmalar ise Ocak 2018’de başladı. Terra ana ağı 23 Nisan 2019’da start verdi.

Sağlam bir proje olmasına vurgu yapan Coin Bureau’nun sunucusu Guy şunları ekledi:

“LUNA’yı gerçekten geride tutan tek şey devasa piyasa değeri. Ancak UST’nin mevcudiyeti ve popülaritesi, LUNA’nın 150 ila 200 dolar arasında bir fiyat etiketi vererek 2-3 kat daha sıkıştırmayı başarabileceği anlamına geliyor.”

Kripto para piyasalarının geri kalanı çöktüğünde, LUNA’nın tarihsel olarak yükselme eğiliminde olduğunu görüyoruz. Bunu UST istikrarlı para birimine olan artan talebe bağlıyorum. Stabilcoin’in, piyasadaki gerileme dönemlerinde UST’nin esnekliğiyle sağlamlaştırılan “güvenli liman statüsüne” sahip.”

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin