Dikkat bu hataya düşme: Squid Game Token’ı neredeyse sıfırlandı!
Dikkat bu hataya düşme: Squid Game Token’ı neredeyse sıfırlandı!

Dikkat bu hataya düşme: Squid Game Token’ı neredeyse sıfırlandı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyayı kasıp kavuran Netflix dizisi Squid Game, kripto dünyasına adım atmıştı. Vizyonda yakaladığı başarıyı kripto piyasasında da sürdürmek isteyenler hüsrana uğradı. SQUID adında bir kripto para birimi olarak piyasaya çıktı. Ancak bugün yüzde 99 düşüş yaşadı. Bu da yatırımcılara her trendin arkasından gidilmeyeceğini bizlere gösterdi.

Squid Game dizisi başta Türkiye’de olmak üzere dünyanın gündemine oturmuştu. Sosyal medyanın ve herkesin konusu haline geldi. Herkes diziden ticari bir gelir çıkarmak adına farklı yollara başvurdu. Hatta pazarlarda Squid Game ile özdeşleşen eşofmanlar bile satıldı. Durum böyle olunca diziye ait bir kripto para birimi çıkması şaşırtıcı olamazdı.

SQUID para birimi dizi kadar etkili olamadı. Hızlı bir giriş yapsa da şu anlık arkasında büyük bir mağdur topluluğu bıraktı. Son 24 saat içinde 10 milyon doları aşan yatırım alan varlığın düşüşü adeta bir hezimet gibi oldu.

Squid Game Token’ı bir anda yüzde 99 düştü

Dizinin popülerliğinden hemen sonra ortaya çıkarılan SQUID para birimi istediğini alamadı. 800 milyon adeti bulunan para birimi BSC ağını kullanıyor. 1 Kasım Pazartesi günü itibarıyla varlık 5 dakika içinde 0.00079’lara kadar geriledi. Coinmarketcap verilerine göre anlık yüzde 99 kayıp.

Para biriminin Telegram hesabından ise bir mesaj paylaşıldı. Mesajın içeriği ise şu şekilde:

Bugünlerde birisi projemizi hacklemeye çalışıyor. Sadece Twitter hesabı değil, aynı zamanda kripto varlığımız hacklendi. Onu korumaya çalışıyoruz ama fiyat hala anormalin dışında. 

Squid Game ekibi, dolandırıcılardan bunaldı. Daha fazla stres yaşamak istemeyen ekip projeyi durdurmak istiyor. Squid Game’in tüm kısıtlamalarını ve işlem kurallarını kaldırmamız gerekiyor. Squid Game, topluluk özerkliğinin yeni bir aşamasına girecek. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı tekrar özür dileriz.

Kısacası kripto varlığı piyasaya sürenler projenin sonlandığını belirterek kaçtı. Squid Game yetkilileri daha öncesinden kripto varlığı ile ilgili hiçbir bağlantıları olmadığını açıklamıştı.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin