Yield farming kripto para endüstrisinin geleceği mi?
Yield farming kripto para endüstrisinin geleceği mi?

Dev kripto para şirketi yeni fonlama turunda Google’dan yatırım aldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugün Bitcoin 50 bin doların üzerinde seyrederken, Blockchain.com şirketi, şirketin stratejik bir finansman turunda 120 milyon dolar topladığını duyurdu. Şirket üzerinden açılan cüzdanlar bugüne kadar 200’den fazla ülkede 65 milyon adede ulaştı.

Blockchain.com’dan 120 milyon dolarlık yatırım tutu

Blockchain.com, 2012’den beri piyasada olan popüler bir kripto para şirketi. 17 Şubat 2021’de, şirketin kurucu ortağı ve CEO’su Peter Smith, Blockchain.com’un bir dizi makro yatırımcıdan 120 milyon dolar topladığını açıkladı.

Smith ayrıca, şirketin 2014’te nasıl para topladığını ve o sırada yalnızca yaklaşık iki milyon cüzdan çıkarıldığını hatırlattı.

Smith bugün yaptığı açıklamada şunları söyledi:

”Altı yıl sonra, uzun bir yol kat ettik. Bitcoin, 50 bin dolarlık muazzam fiyat hedefini aştı. 200’den fazla ülkede 65 milyondan fazla cüzdan oluşturuldu. Ve 2012’den bu yana tüm BTC işlemlerinin %28’i Blockchain.com üzerinden gerçekleştirildi.”

Google yatırım yaptı

Blockchain.com’un duyurusuna göre, şirketin stratejik finansman turuna katılan yatırımcılar arasında Lakestar, Eldridge, Moore Strategic Ventures (Louis Bacon), Kyle Bass, Access Industries, Lightspeed Venture Partners ve GV (Google Ventures) gibi firmalar yer alıyor.

Smith ayrıca, Blockchain.com’un Kurumsal Pazarlar tarafının “aşırı” büyüdüğünü söylüyor. İşin bu kısmı, “işletmenin küresel olarak tüm işletme maliyetini karşılayacak ve aynı zamanda ek işletme karları sağlayacak kadar önemli.” diye ekledi.

Geleneksel finansa güven azaldı

Pandemi ayrıca talebi artıran “geleneksel finans kurumlarına eşi görülmemiş düzeyde bir güvensizlik” ekledi. Londra merkezli şirket, ticaret, yatırımlar ve küresel iletişim söz konusu olduğunda büyük bir değişimin geldiğini söylüyor. Blockchain.com’un kurucu ortağı, “gelecek hakkında daha iyimser olamayacağını” vurguladı.

“Kripto gibi paradigma değişimleri dünyaya sanki bir gecede olmuş gibi gelebilir. Ancak kriptoda teknoloji ve inovasyon inşa etmek için her gün çalışan bizler için bu uzun bir zaman oldu.

Blockchain.com CEO’su, kripto para birimlerinin kendisine “finansın gerçek Robin Hood’u” gibi göründüğünü söyledi ve bazı tanınmış firmaların bilançolarına BTC’yi nasıl eklediklerini vurguladı.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin