Decentraland için düşüş trendi bitti mi? MANA için beklenen yön
Decentraland için düşüş trendi bitti mi? MANA için beklenen yön

Decentraland için düşüş trendi bitti mi? MANA için beklenen yön

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Decentraland fiyatı satış baskısıyla karşı karşıya diyebiliriz. Uzun vadeli yatırımcıların pozisyonlarını tasfiye etmeye başlamasıyla daha fazla düşüşün gelmesi bekleniyor. Metaverse tokeninin son duyurduğu ortaklıklar MANA fiyatının muazzam oranlarda artmasıyla sonuçlanmıştı. Ayrıca metaverse projesi sanal gayrimenkul satışı, markalar metaverse projelerini sermaye yatırmaya devam ediyor.

Analistler, Decentraland fiyat grafiğindeki daha düşük diplerin, bir noktada bir yuvarlama etkisi ve bir trendin tersine döneceğini tahmin ettiğini belirtiyor.

Decentraland fiyatı, geçen hafta boyunca daha düşük seviyelere ulaşan bir düşüş eğiliminde. Analistler, genel satışın metaverse token üzerindeki baskıyı artırarak fiyatı düşürmesini bekliyor. Uzun vadeli işlemler boşaldığı için türev fiyatlarının daha fazla düşmesi beklenebilir.

Metaverse tokeni Decentraland’ın fiyatı bir haftadır daha düşük seviyeler kaydetti. Bu bir düşüş trendinin onaylandığı anlamına geliyor. Destekçiler, Decentraland fiyatının giderek daha düşük seviyelerde dirençle karşılaştığına inanıyor, bu nedenle, uzun pozisyonların boşaltılması olasılığı var. MANA token borsaları satış baskısını artırabilir ve düşüş eğilimin daha dip noktalara ulaşmasını ateşleyebilir.

Decentraland (MANA) için sırada ne var?

Decentraland, son iki hafta içinde %25’in üzerinde kayıp bildirdi. MANA meta veri tabanında sanal gayrimenkul satın alan markalar ve kurumlardan gelen sermaye akışına rağmen, borsalar arasında token üzerinde satış baskısında artış devam ediyor.

Bir kripto para analisti ve YouTuber olan Tyler Hill, MANA fiyat trendiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Metaverse tokeninin geçen hafta art arda daha düşük seviyelere çıktığını gözlemledi. Hill, düşüş trendi boyunca trendin tersine çevrilmesi için kaçırılan üç fırsatın olduğunu belirtti.

Hill, alt dipler arasındaki mesafenin kısaldığını gözlemlemenin bir yuvarlama etkisine işaret ettiğini söyledi. Aşağı yönlü baskı yavaşladığında, MANA fiyatının toparlayabileceğini ve boğaların tokeni tekrar yukarı taşıyabileceğini ifade etti.

Analistler, Decentraland’ın düşüş trendinden kurtulduktan sonra metaverse oyun tokeni olarak bilinen Axie Infinity’den daha iyi performans göstermesini bekliyor. Ayrıca MANA fiyatı konusunda iyimser yaklaşan analistler fiyatın 4 dolara kadar toparlanmasını öngörüyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin