Decentraland (MANA) yükselişine devam edecebilecek mi? Fiyat analizi

Decentraland (MANA) dirençle karşılaştı, sırada ne var? Fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Decentraland (MANA) fiyatı, önceki seansın kazanımlarından faydalanamadı ve yeni aya durgun bir şekilde başladı. 2,90 dolarlık en yüksek seviyeye ulaştıktan sonra, fiyat seansın en düşük seviyesine doğru geri çekildi ve negatif duygu ile işlem görüyor.

Yazı yazılırken, MANA/USD, %1,13 düşüşle 2,79 dolardan işlem görüyordu. 24 saatlik işlem hacmi, %30’dan fazla kazançla 1.233.733.798$ seviyesinde bulunuyor.

Australian Open, Decentraland’da parti veriyor

Ünlü DJ Steve Aoki tarafından yapılan duyuru, MANA tokeninin yükselişinin ana nedeni olarak görülüyor. Amerikalı müzisyen, bu hafta sonu Australian Open metaverse partisinin tanıtımını yaptı. Australian Open, yılın en büyük tenis turnuvalarından biri olduğu ve dünya çapında binlerce kişi tarafından izlendiği için Decentraland için önemli bir hamle. Bu hamleyle Decentraland (MANA), artan bir geçerlilik ve kabul edilebilirlik duygusu elde etti.

Decentraland (MANA) dirençle karşılaştı, sırada ne var? Fiyat analizi

Günlük Decentraland (MANA) analizi

4 saatlik grafikte fiyat, yatay direnç çizgisinde 2,90 dolarda bir miktar yukarı yönlü baskıyla karşı karşıya ve bu da bir “çifte tepe” oluşumuna neden oluyor. Fiyat, düşüş oluşumuna tepki olarak, mevcut seansın daha düşük seviyesine kaydı.

Decentraland (MANA) yükselişine devam edecebilecek mi? Fiyat analizi

Seansın en düşük seviyesi olan 2,73 doların altına bir kırılma, fiyatı 2,60 dolarlık yatay destek seviyesine doğru daha da aşağı çekecek ve ardından %15 değer kaybı yaşatacaktır.

Günlük göreceli güç endeksi (RSI) işlemleri aşırı alım bölgesinde kalıyor. Okuma 70’te, bu nedenle sınırlı fiyat hareketiyle metaverse kripto parasını daha yükseğe itecek kapsama sahip.

Diğer taraftan, 3,20 dolar seviyesindeki yükselen trend çizgisinin üzerinde kesin bir kapanış, kısa vadede aynı seviyeyi geri alabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin