2022 Decentraland fiyat tahmini: MANA bu yıl hangi seviyeleri görecek?

Decentraland yükseliş trendini sürdürecek mi? Uzmanlar açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tenis turnuvası Avustralya Açık, kapanışını Decentraland metaverse’de kutlayacak. Analistler MANA’nın 2,70 doları hedeflerken 2,60 dolarda dirençle karşılaşabileceğine inanıyor.

Uzmanlar Decentraland (MANA) için ne öngörüyor?

Decentraland’ın 3 boyutlu sanal platformu, bugün Avustralya Açık tenis turnuvası için bir kapanış partisine ev sahipliği yapıyor. Metaverse tokeni geçen hafta %21 kazanç kaydetti.

Decentraland yükseliş trendini sürdürecek mi? Uzmanlar açıkladı

Ethereum tabanlı metaverse oyununun yerel tokeni, kripto piyasasındaki kan banyosundan kurtulmayı başardı ve geçen hafta bir yükseliş trendi başlattı.

Analistler, metaverse tokeninin ileride sert bir dirençle karşılaşabileceğine inanıyor. Kripto platformu IntoTheBlock’tan alınan verilere dayanarak, 7 milyon adres Decentraland’ın yerel tokenini satın aldı. Ancak, MANA fiyatı 2.60 doları geçene kadar bu adresler kârlı hale gelemez.

Analistler, MANA fiyat trendini değerlendirdi ve trendin tersine döneceğini tahmin etti. Takma isimli bir kripto para analisti olan @cryptochimpanz, 4 saatlik MANA/USD fiyat grafiğinde düşüş eğilimi tespit etti.

Bir analist ve trader olan @BitBitCrypto, MANA gibi metaverse tokenlerinin teslim olduğuna inanıyor. Analist, Decentraland fiyat artış trendinin devam edeceğini öngördü.

YouTube kanalı Crypto Dubai’deki analistler, MANA fiyatının yükseliş trendinde 3 doları hedefleyebileceğine inanıyor. 3 dolarlık hedef, token fiyatı için direnç görevi görebilir.

FXStreet analistleri, Decentraland fiyat rallisinin uzayabileceğini tahmin ediyor. Metaverse kripto parasının fiyatı, yazı yazılırken 2,50 doları geçti. Buna göre token, direnci kırabilir ve yükseliş trendini sürdürebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin