Boğalar bu token'de durmuyor! Yeni zirve belirlendi!
Boğalar bu token'de durmuyor! Yeni zirve belirlendi!

Boğalar bu token’de durmuyor! Yeni zirve belirlendi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Farklı kripto para birimlerinin fiyatları son birkaç gün içinde yükseldi ve FTM, önemli kazançlar sağlayan tokenler arasında yer alıyor. Fantom yazım sırasında 1,94 dolardan işlem görüyor. Token geçen hafta yaklaşık %23 arttı.

Fantom hafif bir düzeltmeden sonra hâlâ kazanıyor

FTM’nin fiyatı son 24 saat içinde bir yükseliş çizgisi izliyor. Çarşamba günü, FTM kripto para piyasasının en büyük kazananlarından biriydi ve birkaç saat içinde 2,07 dolara ulaşmayı başardı. Hafif bir düzeltme oldu, dolayısıyla mevcut seviyelere gerileme oldu.

FTM boğaları devam belirtileri gösteriyor; dolayısıyla token yakında yeni zirveleri test edebilir. 2 dolarlık direnç seviyesi bir kez daha test edilecek. Bununla birlikte, mevcut yükseliş eğilimi alıcı baskısı tarafından ateşleniyor ve bu, daha geniş pazarın Çarşamba günü başlayan yükseliş trendini yakalayamaması durumunda zayıflayabilir.

FTM 2 doları geçerse, bir sonraki hedef 2,30 dolar olacak. Bu, tokeni geçen ayın başlarında oluşturulan seviyelere geri götürecek. Geçen ay FTM fiyatlarındaki hafif düşüşler, boğaların henüz elden çıkarılmadığını ve piyasa desteğinin başlaması durumunda güçlü bir yükseliş rallisinin temelini oluşturduğunu gösteriyor.

Piyasa henüz bir yükseliş dalgası oluşturmadı

Tüm kripto para piyasası Çarşamba günü toplandı, ancak bu güçlü bir yükseliş dalgası oluşturmadı. Bu haftaki artan alıcı aktivitesi, fiyatlar geçen Perşembe düştüğünde kâr kaydeden dip alıcılar tarafından tetiklenebilir.

FTM’nin eğilimi tersine dönerse ve token önceki en düşük seviyelere geri dönerse, düşük desteği 1,78 dolarda test edecek. Çarşamba yükseliş trendi sırasında satın alan kısa vadeli yatırımcılar satmaya karar verirse, 1,50 doların altına daha fazla düşüş de mümkün. Ayrıca, kripto para piyasası hâlâ yüksek oynaklık belirtileri gösteriyor. Rusya-Ukrayna krizinin ortasında yaklaşan düzenlemeler, büyük tasfiyelerle sonuçlanan gerilimler yarattı. Bu korkular nedeniyle, FTM ve diğer kripto para birimleri önceki düşük seviyelere düşebilir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin