featured

Piyasa zayıfladıkça DASH fiyatı da düşmeye devam ediyor! Yükseliş yakın mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında genel anlamda fiyatların düşmesiyle altcoin DASH, destek noktasının da altına düştü. Bunun sebebi piyasanın da oldukça zayıflaması. Eğer piyasa güçlenirse altcoin kritik bir direnç noktası olan 100 dolar seviyesini test edebilir. Piyasanın son birkaç haftadır izlediği eğilim göz önüne alındığında fiyatlar konsolide de olabilir.

Kripto para piyasası, birkaç deneme yapmasına rağmen henüz kayda değer bir iyileşme hareketi gerçekleştiremedi. Geçtiğimiz haftanın başlarında, kripto para piyasasının değeri 2 trilyon doları aşmıştı. Ancak birkaç gün sonra eğilim tersine döndü ve piyasa değeri yaklaşık olarak 1,8 trilyon dolara geri döndü.

DASH, son 24 saat içinde %2,4 oranında hafif bir yükseliş kaydetti. Bu yazının yazıldığı sırada altcoin, 89,83 dolarda işlem görüyor. DASH hâlâ aylık ve yıllık bazda düşüşte.

DASH düşüş baskısına yenik düşüyor

DASH fiyatı, kripto para piyasasındaki düşüş baskısına yenik düşüyor. Fiyat tekrar bir düşüş yaşarsa 83 dolarda bulunan destek noktası test edilecek. Bu seviyenin test edilmesinin ardından da fiyat trendinde boğaların rolünün ne kadar etkili olduğu belirlenecektir.

DASH

DASH, kritik destek seviyelerini tutamazsa ve piyasa ile alıcı desteği zayıf kalırsa değeri 79 dolara kadar düşebilir. Bu seviyeler altcoin için oldukça kritik. Çünkü böyle bir düşüş, altcoin’in daha da değer kaybetmesini tetikleyecektir. Kripto para biriminin fiyatı bu seviyelerde iken alıcılar, düşüş trendinin tükendiğini umarak alıma yönelebilirler.

Bununla birlikte, kısa vadeli yatırımcıların fiyatları etkilediği göz önüne alındığında; DASH’in düşük seviyelerden toparlanmaya çalışabileceği herhangi bir büyük yükseliş eğilimi kısa bir süre sonra gerçekleşebilir. Bu, altcoin değerinde 82 dolar ile 88 dolar arasında bir fiyat konsolidasyonu yaratabilir. Kripto para birimi daha geniş piyasa desteği başlayana kadar bu durumda kalabilir.

Boğalar geri dönebilir

Piyasa desteği yüksekse, kripto para piyasası boğaları devreye girebilir. Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca kısa vadeli yatırımcılar kâr elde etmeden önce, sık sık değer artışlarının kaydedildiği bir trend yaşandı.

DASH fiyatı yükselirse, 90 dolar seviyesinde bulunan destek noktası test edilecektir. Nihai fiyat hedefi ise 100 doların üzerinde. Altcoin, piyasa desteği her yükseliş eğilimi belirtisi gösterdiğinde bu direnç seviyesini birkaç kez test etti. Eğer 100 dolar seviyesi tutulabilirse ​​ve düşükten alım yapan yatırımcılar satış yapmazsa DASH 114 dolara kadar yükselebilir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin