featured

Cardano düştükçe düşüyor! Ayılar ADA fiyatında da kontrolü ele geçirdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında düşüş hareketleri devam ederken ADA fiyat analizi de düşüş gösteriyor. Altcoin için mevcut direnç noktası 0,90 dolarda iken destek noktası ise 0,823 dolar seviyesinde bulunuyor.

Cardano fiyat analizi, fiyat eğilimi genel olarak aşağı doğru olduğu için piyasanın son birkaç haftadır düşüşte olduğunu gösteriyor.  Zaman zaman yükseliş hareketleri gözlemlenmiş olsa da, ana eğilim hâlâ ayılar lehine. Yine de fiyat son 24 saatte önemli bir düşüş yaşadı ve kripto para biriminin değeri bir kez daha 0,869 dolar seviyesinden reddedildi.

Son düşüş trendi, altcoin’in değerini yılın en düşük seviyesi olan 0,841 dolara düşürdü. Bu da ADA fiyat değeri üzerinde oldukça olumsuz bir etki bıraktı. Altcoin için bir sonraki destek noktası 0,823 dolarda mevcut.

ADA 1 günlük fiyat grafiği analizi

Bir günlük Cardano fiyat grafiği analizi, satış faaliyetinin artması nedeniyle son birkaç haftadır sürekli bir düşüş eğiliminin devam ettiğini gösteriyor. Ayılar, son 24 saat içinde fiyat hareketlerine hâkim olduklarını kanıtladı. Çünkü altcoin fiyatı, bu yazının yazıldığı sırada 0,841 dolara düştü. Bu da son 24 saatte %2,74 oranında değer kaybettiği anlamına geliyor.

ADA grafik

ADA değeri sürekli düştüğü ve şu anda geçen yılın en düşük seviyesinde olduğu için durum kripto para alıcıları için daha da elverişsiz hale geliyor. İşlem hacmi de yalnızca son bir günde %32,63 oranında azaldı. Hareketli ortalama göstergesi de şu anda değerini 0,896 dolar olarak kaydetmiş durumda.

Boğalar toparlanmanın yolunu bulmaya çalışsa da, ayılar bu girişimlerini başarısızlıkla sonuçlandırıyor. Hem Bollinger bantları mesafelerini korurken hem de aşağı doğru hareket ettiğinden volatilite değişmiyor. Bollinger Bantları Göstergesi için üst değer şu anda en güçlü direnci temsil eden 1,083 dolarda iken en düşük değer ise en güçlü desteği temsil eden 0,773 dolarda bulunuyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) puanı da tekrar 37’ye kadar geriledi.

Cardano 4 saatlik fiyat grafiği analizi

Dört saatlik Cardano fiyat analizi de fiyatın son birkaç saat içinde kayda değer bir düşüşe uğraması nedeniyle bir düşüş trendini öngörüyor. En son fiyat hareketi aşağı yönlü ve ayılar küçük bir yükseliş döneminden sonra piyasaya baskı yapmayı başardı.

Fiyat şu anda çok daha düşük bir seviye olan 0,841 dolarda. Hata önümüzdeki birkaç saat içinde daha da düşebilir. Hareketli ortalama değeri, fiyat seviyesinin üzerinde olan 0,854 dolarda bulunuyor.

SMA 20 sürekli olarak SMA 50’nin altında işlem görüyor. Bu da güçleniyor gibi görünen düşüş momentumuna işaret ediyor. Volatilitedeki düşüş, eğilimin düşüşü sürdürebileceğini gösteriyor. Bununla birlikte, üst Bollinger bantları değeri 0,905 dolarda iken, alt Bollinger bantları değeri ise 0,823 dolarda bulunuyor. RSI eğrisi düşüş trendini doğruluyor ve endeks 36’da işlem görüyor.

Cardano fiyat analizinde sonuç olarak

Günlük ve saatlik Cardano fiyat analizi, fiyat bugün büyük bir düşüş gösterdiğinden değer kaybının devam edeceğine dair bir ipucu veriyor. Fiyat şimdi 0,841 dolar seviyesinde yer alıyor ve önümüzdeki birkaç gün içinde daha da düşmesi bekleniyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin