featured

Curve Dao (CRV) grafiğindeki çift dipli model yüzde 20’lik bir ralliye işaret ediyor: Giriş için doğru zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Curve Dao (CRV) fiyatı, düşen bir kanal modelinin etkisi altında istikrarlı bir düşüş trendi izliyor. İki trend çizgisi arasında işlem gören fiyat, direnç ve destek noktalarından iki kez geri döndü. Bu da, bu seviyelerin CRV üzerinde güçlü bir etkiye sahip olduğunu gösteriyor. 14 Temmuz’da fiyat, %44,7 oranında bir düşüş yaşadı ve Haziran ayındaki kazançlarını sildi. Peki bu geri çekilme, giriş yapmak için iyi bir fırsat olabilir mi?

CRV Curve Dao

Grafikteki çift dip modeli, CRV fiyatının %20’lik bir ralliye hazır olduğunu gösteriyor. 200 günlük EMA seviyesinin altındaki fiyat, genel piyasa eğiliminin düşüş yönünde olduğuna işaret ediyor.

CRV için gün içi işlem hacmi, 48,5 milyon dolardır. Bu da %26’lık bir kayıp gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

Son düşüşün ardından, Curve Dao fiyatı 0,56 dolar seviyesinin yakınında uygun desteği buldu. 1 Ağustos’ta daha düşük fiyat reddi gözlendi, bu da alıcıların düşük fiyatlardan birikim yaptığını gösterir.

Günlük grafikte, CRV fiyatı yatay destekten iki kez dönüş yaptı ve çift dipli bir model oluşturdu. Böylece altcoin %8’lik bir artış gerçekleştirdi ve mevcut fiyatı olan 0,641 dolara yükseldi.

Çift dip formasyonunun etkisi altında alıcılar, kanalın üst trend çizgisine ulaşmak için fiyatları %20 oranında artırmalı. Bu dirençten gerçekleşecek bir yükseliş kırılması, trendin tersine döndüğünü teyit edecektir.

Koparma sonrası ralli, fiyatı sırasıyla 0,08 dolar ve 1,1 dolar seviyelerine yükseltebilir.

Curve Dao (CRV) satın almak için doğru zaman mı?

5 Ağustos’ta CRV fiyatı, satıcıların bu yatay direnci savunduğunu göstererek 0,636 dolardan yüksek bir fitil reddi gösterdi. Genel baskı sonucunda fiyat, 0,56 dolarda bulunan destek noktasının üzerinde yatay bir hareket sergileyebilir. Bu nedenle ilgilenen yatırımcılar, fiyat 0,636 dolarda bulunan direnç noktasını aştığı zaman giriş yapabilir. Çünkü bu direncin kırılması durumda CRV fiyatı hızla 0,712 dolara yükselecektir.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin