Uzun vadeli Bitcoin sahipleri rekor üstüne rekor kırıyor
Uzun vadeli Bitcoin sahipleri rekor üstüne rekor kırıyor

Cumhuriyetçilerin meclis liderinden Bitcoin ve Çin açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para haber – Bugün CNBC’de Kongre Üyesi Kevin McCarthy’ye (R-TX), Hazine Bakanı Janet Yellen ve Federal Rezerv Başkanı Jay Powell’ın dijital para birimi ve bitcoin hakkında iyi bir anlayışa sahip olduğunu hissedip hissetmediği soruldu.

Bitcoin konusunda haklıyım

Meclis Cumhuriyetçi Azınlık Lideri McCarthy, “O zamanlar haklıydım ve şu anda da öyleyim. Onu yok etmek için görmezden gelmeye çalıştılar. Jamie Dimon size en başından beri yanıldığını söyleyecektir” açıklamasında bulunuyor.

Bugün itibariyle, Coinbase’in Nasdaq’ta doğrudan listeleneceği akşam Bitcoin (BTC) fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 64.000 $’a ulaştı. McCarthy, 2019’da Bitcoin hakkında en son konuştuğunda, fiyat 10.000 dolar civarındaydı.

McCarthy, ve diğer ülkeler dijital para teknolojileri ile ilerlerken ABD’nin Bitcoin’in potansiyel sonuçlarını görmezden geldiği konusundaki endişelerini dile getirdi. McCarthy, “Düzenleyenler … politikayı daha iyi yapan hükümette bulunanlar bunun gelecek için ne anlama geldiğini anlamaya başlamalılar. Çünkü diğer ülkeler özellikle Çin ilerliyor. Gelecek yüzyılın bizim olmasını istiyorum. Amerika’nın geride kalmasını istemiyorum ” diyor.

2019’da da McCarthy, CNBC’de Bitcoin’den bahsetmişti. O zamanlar, Facebook tarafından tanıtılan yeni bir stabilcoin projesi olan Libra yerine Bitcoin’i savunmuştu.

forbes


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin