featured
Cryptoradar ile kripto para borsalarını keşfedin ve karşılaştırın

Cryptoradar ile kripto para borsalarını keşfedin ve karşılaştırın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para ticaretinin gerçekleştiği borsalarda listelenen kripto varlıkların fiyatları alım ve satım işlemlerine göre belirlenir. Ancak kripto para piyasaları, dünyanın en volatil piyasalarından biridir. Bu yüksek fiyat oynaklığı, kimi zaman kripto para borsalarında listelenen kripto para fiyatları arasında farklılıklar oluşmasına neden olur. Tamda bu noktada devreye giren Cryptoradar, tüm kripto borsalarını eş zamanlı olarak takip etmenize olanak tanır.

Cryptoradar, sektörün önde gelen kripto para borsası karşılaştırma sitesidir. Sektöre önemli bir hizmet sunan kripto para borsası karşılaştırma sitesi, yüzbinlerce yatırımcının kripto para piyasalarını daha iyi anlamasına yardımcı olma misyonuna sahip. Cryptoradar, bu amaçla herkesin kolayca anlayabileceği şeffaf ve tarafsız bir platformuyla yatırım kararlarınızı daha bilinçli şekilde vermenize olanak tanır. Ayrıca Cryptoradar sitesi, şimdi tamamen Türkçe dil desteğiyle hizmet ağını genişletmiş durumda.

Cryptoradar ile kripto borsalarındaki coin fiyatlarını kolayca takip edin

cryptoradar

Cryptoradar, 80’den fazla kripto borsasındaki coin fiyatlarını anlık olarak takip ederek size yatırım yapmayı düşündüğünüz kripto varlık için en uygun fiyatı gösterir. Ayrıca bu fiyat karşılaştırması sayesinde volatilitenin arttığı dönemlerde arbitraj fırsatı yakalama şansına da sahip olabilirsiniz.

Fiyat karşılaştırması yanında platform, belirlediğiniz kriterlere göre kripto borsalarını filtreleyerek kripto para satın almak için size en uygun platformları da listeler.

Ticaret yapmak istediğiniz kripto para borsalarını karşılaştırın

cryptoradar

Cryptoradar platformunun sunduğu diğer önemli bir özellik ise kripto para borsaları arasında karşılaştırma yapabilmenize olanak tanımasıdır.

Anlık olarak takip edilen onlarca tanınmış kripto para borsasını birçok özelliğine göre karşılaştırabilir, yatırım tercihlerinize uygun olan borsayı kolayca seçebilirsiniz. Bu karşılaştırma özellikleri arasında kullanım kolaylığı, güvenlik, müşteri desteği, kripto varlık çekme yatırma seçenekleri ve çok daha fazlasını bulunur. Bunun yanında gerçek kullanıcı deneyimlerini de okuyarak borsalar hakkında daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Ayrıca Cryptoradar platformu borsa karşılaştırma sayfasında bu özelliklerin 5 üzerinden hesaplanan bir puanlama sistemine sahiptir. Böylece araştırdığınız kripto para borsasının kalitesi hakkında hızlı şekilde fikir sahibi olabilirsiniz.

Bitcoin ve altcoinler için fiyat alarmı kurun

Cryptoradar platformunun bir diğer beğenilen özelliği takip ettiğiniz kripto paralar için alarm kurulabilmesidir. Platformda 3 tip uyarı sistemi bulunuyor. Bunlar; Hedef uyarısı, volatilite uyarısı ve periyodik uyarı.

cryptoradar

Hedef uyarısı

Bitcoin veya takip ettiğiniz altcoinler için Cryptoradar platformu üzerinden belirlediğiniz fiyat için alarm kurabilirsiniz. Böylece kripto varlığın fiyatı belirlediğiniz seviyeye çıktığında veya düştüğünde bildirim alırsınız.

Volatilite uyarısı

Bu alarm tipinde ise kripto para fiyatı için belirleyeceğiniz yüzde değerinde alarm koyabilirsiniz. Kripto fiyatı bu yüzde değerine ulaştığında bildirim alırsınız. Böylece piyasanın volatilitesini yakından takip etme fırsatı elde edersiniz.

Periyodik uyarı

Bu alarm ise düzenli olarak fiyat bildirimleri almanıza olanak tanır. Örneğin Bitcoin fiyatı için bir aralık belirlediğinizde düzenli aralıklarla uyarı bildirimi alırsınız. Bu şekilde devamlı grafiklere bakmanıza gerek kalmadan takip ettiğiniz kripto paranın hangi fiyat aralığında devam ettiğini kolayca takip edebilirsiniz.

Bu 3 tip alarmı onlarca kripto para için kurabilirken dünyanın en büyük borsalarından daha küçük çaplı borsalara kadar istediğiniz platformun kripto fiyatları için kullanılabilir. Bildirim tipi olarak ise e-posta, Telegram, Discord veya Slack uygulamalarından birini seçebilirsiniz.

Cryptoradar ile kripto piyasalarında bir adım önde olun

cryptoradar

Cryptoradar, tüm bu hizmetleri kullanıcılarına ücretsiz olarak sunan sektörün en iyi kripto para karşılaştırma platformlarından biri olarak öne çıkıyor. Cryptoradar ekibi amacını kripto para yatırımcıları arasında bilgiye erişimin demokratikleşmesi, finans sisteminin adil ve herkese açık bir hale gelmesini sağlamak olarak açıklıyor. Ekip, bu hedefi gerçekleştirmek için blockchain teknolojisini bir şans olarak görürken yatırım kararlarınızda size yardımcı olmak için bu özellikleri ücretsiz olarak sunuyor.

Siz de ücretsiz kayıt olarak Cryptoradar topluluğuna katılabilir, platformun kullanıcı dostu ara yüzü sayesinde yatırım yapmak istediğiniz kripto paraları ve kripto borsa platformlarını eş zamanlı ve şeffaf bir şekilde takip edebilirsiniz.

TwitterFacebook

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Sponsorlu makale: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin