Cosmos fiyat tahmini: ATOM ölü kedi sıçraması oluşturuyor
Cosmos fiyat tahmini: ATOM ölü kedi sıçraması oluşturuyor

Cosmos fiyat tahmini: ATOM yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cosmos (ATOM) fiyatı, yatırımcılar ekosistem için daha fazla talep gösterdikçe Pazartesi günü keskin bir şekilde yükseldi. Yerel token ATOM, 15 Kasım’dan bu yana görülen en yüksek seviye olan 33 dolardan işlem görüyor. Bu ayki en düşük seviyesinden %30’dan fazla arttı.

ATOM büyümesi devam ediyor

Cosmos, Inter-Blockchain Communication (IBC) teknolojisi tarafından desteklenen en hızlı büyüyen Blockchain’lerden biri konumunda. Ağ, diğer merkezsiz platformların birbirleriyle iletişim kurmasını sağlıyor.

Bugün birçok Blockchain projesi ağa taşındı. Ekosistemde şu an 260’tan fazla uygulama var. Bu ağların yönetimi altında 160 milyar dolardan fazla varlığa sahip.

Cosmos ekosistemine geçiş yapan tokenlerden bazıları Binance Coin, Crypto.com Coin, Terra, ThorChain, Osmosis ve Secret.

Ekosisteme en son giren, hızla büyüyen gizlilik merkezli kripto para olan ZCash. ZCash, Cosmos’a geçerek daha iyi hızlar ve daha fazla zincirler arası birlikte çalışabilirlik görecek. Cosmos’a taşınan diğer kripto para birimleri Terra ve Forte.

Cosmos ekosistemindeki tüm faaliyetler, yerel token olan ATOM tarafından korunmaktadır. ATOM, yönetişimi aracılığıyla ağın güvenliğini sağlamaya yardımcı oluyor.

Token sahipleri ayrıca ağın geleceği hakkında oy kullanabilir. En önemlisi, parayı alıp ödül kazanabilirler. ATOM için tipik APY yaklaşık %9.7. Bu ödüller, işlem ücretlerinden ve yeni oluşturulan ATOM’lardan sahiplerine dağıtılır.

Cosmos fiyat analizi

Günlük grafik, ATOM fiyatının son birkaç ayda güçlü bir yükseliş eğiliminde olduğunu gösteriyor. Gerçekten de fiyatı Temmuz ortası ile Eylül arasında %480’den fazla arttı. Ancak son zamanlarda, bu yükseliş momentumu azaldı ve kripto yatay hareket etti.

Daha geçen hafta, Cosmos fiyatı 11 Eylül’den bu yana en düşük seviyeye düştü. Bu, fiyatın bir önceki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 32,72 dolar ile önemli destek seviyesinin altına inmeyi başardıktan sonra oldu. Kripto para şu anda bu seviyede işlem görüyor.

Bununla birlikte, daha yakından bakıldığında, ATOM fiyatı 32,72 dolar iken, 44,25 dolar civarında bir çift tepe modeli oluşturduğunu gösteriyor. Bu nedenle, bu sıçramanın ölü kedi sıçraması olması ve fiyatın önümüzdeki haftalarda düşüş eğilimini sürdürmesi ihtimali var.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin