featured

Piyasa yerle bir oldu! İşte bu son çöküşte en çok kaybeden 5 altcoin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yeni nesil yatırımcıların tercih ettiği kripto para yatırımı son birkaç haftadır oldukça üzüyor. Piyasa lideri olan Bitcoin kısa bir süre içinde bir kez daha büyük oranlarda değer kaybetti. Bitcoin’in ardından altcoin’ler de bu düşüşü takip etti. Ancak bazıları, değerlerinin yarısından fazlasını kaybederek diğer kripto para birimlerinden daha çok zarara soktu.

Bu yazının yazıldığı sırada piyasa lideri Bitcoin 35,302 dolar civarında işlem görüyor. Son yedi gün içinde BTC fiyatı neredeyse %18 düştü. Peki Bitcoin’den de fazla değer kaybederek, düşüş lideri altcoin’ler hangileri oldu?

Curve DAO Token (CRV) %44,3

Altcoin Curve, AMM ortamında çalışan stabil coin’ler için bir DEX’tir. Web sitesine göre Curve, likiditeyi sürdürmek için otomatikleştirilmiş bir piyasa yapıcıyı (AMM) kullanan, istikrarlı paralar için merkezi olmayan bir platformdur. Son 7 günde, CRV fiyatı neredeyse %44,3 oranında düşüş yaşadı. Bu oran ile en çok değer kaybeden altcoin’ler sıralamasında 5. sırada yer aldı.

Loopring (LRC) %44,7

Loopring, Ethereum ağı için ödeme/aktarım kapasitesinin ve merkezi olmayan alışverişin (DEX) altını çizen bir Katman 2 ölçeklendirme platformudur. LRC yerel bir belirteçtir. Ekip, Loopring değişimini yönetmek için kullanılan zkRollup’ları tasarlamıştır. Son 7 günde, LRC fiyatı neredeyse %44,7 oranında düştü.

Frax Share (FXS) %45,8

altcoin FXS grafik

Bu altcoin, Frax protokolü için yönetim belirtecidir. FXS, diğerleri gibi bir stabil coin değildir. Bu de diğer kripto para birimleri gibi değişken olduğu anlamına gelir. Ayrıca, Ethereum tabanlı cüzdanların çoğuyla tutarlı olduğunu gösteren bir ERC-20 jetonudur. FRAX protokolü, teminatlandırılmış ve algoritmik bir sistem içeren benzersiz bir protokoldür. Son yedi günde, FXS fiyatı neredeyse %45,8 oranında düşerek en çok kaybeden altcoin’lerden bir tanesi oldu.

Spell Token (SPELL) %46,3

SPELL, yönetim ve yardımcı programıdır. Abracadabra Money tarafından inşa edilmiş bir platformdut. Abracadabra parası, kredi ilişkili varlıklar ile MIM adlı bir stabil coin satın almak için yapılan bir anlaşmadır. Son 7 günde, SPELL fiyatı neredeyse %46,3 oranında düştü ve yatırımcılarını oldukça fazla hayal kırıklığına uğrattı.

Pocket Network (POKT) %53,7

Web sitesine göre Pocket Network, DApp’ler için ödün vermeyen bir API protokolü sunar. Yani bu kısıtlamayı düzeltmek isteyen blockchain tabanlı bir Web3 kaynak sağlayıcısıdır. Son 7 günde, altcoin POKT fiyatı neredeyse %53,7 oranında düşerek en çok değer kaybeden altcoin oldu.

cryptoticker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin